23:46 - 1404/06/10

آخرین اخبار پرسپولیس از اظهارات عجیب فردوسی‌پور علیه پرسپولیس!

عادل فردوسی‌پور اظهارات عجیبی را در مورد انتقال مجتبی فخریان و تیوی بیفوما به پرسپولیس فاش کرد.

نقد تند فردوسی پور به پرسپولیس/ جزئیات و واکنش ها به خبر

به گزارش اندیشه معاصر عادل فردوسی‌پور درخصوص انتقال مجتبی فخریان به پرسپولیس گفت: با اسماعیل کارتال تماس گرفتیم و در مصاحبه با ما گفت نه فخریان و نه بیفوما را نمی‌خواستم. من وقتی از طریق ترنسفرمارکت متوجه شدم پرسپولیس فخریان را جذب کرده خیلی ناراحت شدم و گفتم این چه کار زشتی است در مورد بیفوما هم چون این بازیکن قبلا در تیم من بود شناخت کافی از او داشتم و از آنجا که بازیکن تنبلی بود او را نمی‌خواستم.

در ادامه فردوسی‌پور گفت: پس از سازمان لیگ متوجه شدیم فخریان قراردادی با شمس‌آذر نداشته و پرسپولیس ۱۵ میلیارد بابت رضایتنامه به شمس‌آذر داده ولی باشگاه شمس‌آذر مدعی شده که از این مبلغ فقط ۴ میلیارد به باشگاه شمس‌آذر داده شده است.

فردسی‌پور با مدیرعامل سابق شمس‌آذر در این مورد به صورت تفلنی صحبت کرد و شهاب زندی هم اعلام کرد که قرارداد فخریان در آن زمان در سازمان لیگ ثبت نشده بوده است اما وی زیر بار اتهام عادل نرفت.

257 251

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

برنجستان