۲۲:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۷

روش تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از ساعد نیوز ،روش تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه. سوپ شلغم و قارچ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی است که پخت آن در فصول سرد سال در بین ایرانیان بیشتر رایج است. دلیل آن هم این است که این سوپ ...

روش تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از ساعد نیوز ،روش تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه. سوپ شلغم و قارچ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی است که پخت آن در فصول سرد سال در بین ایرانیان بیشتر رایج است. دلیل آن هم این است که این سوپ در پیشگیری و حتی درمان سرماخوردگی بسیار مفید است.امروزه در بسیاری از مناطق کشورمان این سوپ را با مواد غذایی مختلف و به روش های متفاوت طبخ می کنند. برای مثال در برخی مناطق پخت سوپ شلغم و سیب زمینی رایج است و در برخی مناطق دیگر سوپ شلغم با تره فرنگی و …

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم و قارچ

  • شلغم ۷ عدد
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • جو پرک ۷ قاشق
  • قارچ ۵ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • لیمو ترش تازه ۱ عدد
  • گشنیز و جعفری به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ

شلغم ها را بشورید و آن ها را پوست بگیرید. آن ها را روی تخته برش نگینی خرد کنید. پیاز ها را بشورید و پوست بگیرید. هویج را بشورید و پوست بگیرید و هویج ها را در صورت تمایل یا رنده کنید یا به صورت نگینی روی تخته برش خرد کنید. گشنیز و جعفری را بشورید و ریز خرد کنید. جو پرک را در کاسه بریزید تا خیس خورده شود. بعد از مدتی آن ها را از آبکش رد کنید تا آب اضافی آن خارج شود. قارچ را بشورید و پوست روی آن را با چاقوی تیز پوست کنید و آن ها را روی تخته برش نگیمی خرد کنید.

سینه مرغ را بشورید و داخل قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و مرغ را داخل آب با حرارت ملایم قرار دهید و پیاز پوست کرده را به آب مرغ اضافه کنید و ادویه ها را که شامی نمک، فلفل سیاه را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت مرغ پخته شود. بعد از این مدت پیاز را از آب بیرون آورید و صاف کنید و مرغ را هم بیرون آورید و داخل ظرفی ریش ریش کنید.

قابلمه آب مرغ را روی حرارت بگذارید و مواد از قبل آماده شده را که شامل شلغم نگینی خرد شده و هویج، قارچ را به همراه سبزی های خرد شده به قابلمه اضافه کنید و ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا پخته شوند. بعد از این مدت و بعد پخت آن ها جو پرک را اضافه کنید و درب قابلمه را بردارید تا جو پخته شود. در این مرحله جو را به طور دائم هم بزنید تا آن ها ته نگیرند. بعد از پخت جو پرک شده ادویه ها را که شامل نمک و فلفل سیاه می باشند به همراه مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله بعد از پخته شدن مواد اجازه دهید تا سوپ کاملا جا افتاده شود و به غلظت برسد. سپس داخل ظرف مناسب سرو کنید. می توانید کنار سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید و یا آب لیمو ترش را داخل سوپ بریزید و بعد سرو کنید. می توانید سوپ را به طور میکس سرو کنید، برای این کار شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سوپ ولرم شود. سپس داخل دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و پوره کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. و مقداری جعفری ریز شده برای تزئین استفاده کنید. نوش جان

مواد لازم در طرز تهیه سوپ شلغم با قارچ روش دوم

  • هویج ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • سینه مرغ ریش ریش شده ۱ پیمانه
  • شلغم ۲۵۰ گرم
  • جعفری ۵۰ گرم
  • جو پرک نصف لیوان
  • کرفس ۱۰۰ گرم (به دلخواه)
  • لیموترش ۱ عدد
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ شلغم با قارچ روش دوم

  1. ابتدا سینه مرغ را به همراه مقداری نمک و دو لیوان آب روی شعله گاز قرار دهید تا بپزد.
  2. حالا تا مرغ و آب مرغ شما آماده شود باقی مواد را آماده کنید. هویج ها را شسته و با پوست کن لایه رویی آن را جدا کنید. حالا آن ها را به دلخواه خود رنده و یا به شکل نگینی خرد کنید.
  3. قارچ ها را بشویید و ورقه ورقه کنید. اگر قارچ ها کوچک است که هیچ در غیر این صورت ابتدا آن ها را از وسط برش زده و بعد ورقه ورقه کنید.
  4. ساقه کرفس ها را جدا کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. استفاده از کرفس در طرز تهیه سوپ شلغم کاملاً اختیاری است و می توانید آن را کاملاً حذف کنید.
  5. پیاز را با رنده درشت رنده بزنید.
  6. شلغم ها را شسته و پوست کنید، سپس آن ها را روی تخته به صورت نگینی برش بزنید. می توانید شلغم را هم رنده بزنید اما در این صورت باید کمی دیرتر شلغم را به باقی مواد اضافه کنید.
  7. حالا آب مرغ را در قابلمه بزرگ تری بریزید و به همراه یک لیوان آب جوش و جو پرک شسته شده و تمام موادی که در بالا گفتیم روی شعله گاز قرار دهید تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن شعله گاز را کم کنید تا سوپ شلغم شما با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
  8. سینه مرغ را ریش ریش کنید و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه به سوپتان اضافه کنید.
  9. حالا نوبت اضافه کردن نمک و فلفل است. حواستان باشد که نمک را در آخرین مراحل از طرز تهیه سوپ شلغم اضافه کنید.
  10. جعفری ها را ریز کنید و داخل سوپ بریزید. البته قبل از اضافه کردن جعفری مطمئن شوید که تمام مواد پخته اند و سوپ شما نهایتاً ده دقیقه دیگر با جا افتادن و آماده شدن فاصله دارد.
  11. بعد از گذشت ده دقیقه می توانید آب یک لیموترش کامل را داخل سوپ شلغمتان چکانده و گاز را خاموش کنید.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار