• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 27 November - 2022

جام جهانی 2022

فوتبال؛ آخرین بهانه برای همدلی و اتحاد / برد تیم ملی را مصادره نکنید! لهستان ۲ عربستان ۰ / لواندفسکی نسخه عربستان را پیچید کی روش، چطور تیم ملی را جمع کرد؟ کاپیتان تیم ملی: ماجرایی که برای پرچم ایران ساختند نامردی بود/ ملی پوشان فقط به یک دلیل سرود ملی را نخواندند! واکنش کارلوس کی‌روش به بازداشت وریا غفوری توافق قربان بردیف با باشگاه روسی/ سرمربی تراکتور به لیگ کشورش برگشت عقاب‌ها شاهین را شکار کردند؛ خبری از هلهله دوباره سعودی‌ها نبود/ لواندوفسکی به آرزویش رسید شاگردان مجیدی در جام حذفی تحقیر شدند/ گلباران کلبا در شب اخراج فرهاد پس از ۹۰ دقیقه درخشش؛ اشک ضارب بیرانوند هم درآمد! خبر بد برای هواداران پرسپولیس/ بیرانوند دربی را از دست داد؟ تمجید بی‌سابقه کی‌روش از بازیکنان تیم ملی رامین رضاییان دل مردم ایران را برد ساعت بازی تیم ملی ایران با آمریکا در جام جهانی 2022 قطر فغانی گل کاشت اونم چه گلی! استارت ایران برای بازی با آمریکا+ فیلم واکنش رهبر انقلاب به پیروزی تیم ملی در جام‌جهانی+ فیلم آخرین تغییرات از رنکینگ آنلاین فیفا جام جهانی قطر| تساوی آمریکا و انگلیس به‌نفع ایران + جدول گروه B واکنش سرمربی پورتو به دزدیدن مهدی طارمی توسط باشگاه ایتالیایی اعتراف تلخ گرت بیل ستاره تیم ملی ولز: له شدیم !

5 عامل خطر از 7 عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است

  • کد خبر : 1353082
  • 04 مهر 1401 - 3:00
5 عامل خطر از 7 عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: از 7ریسک فاکتور بیماری های غیرواگیر 5 ریسک فاکتور مربوط به تغذیه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،5 عامل خطر از 7 عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است. دکتر زهرا عبداللهی در نشست معاونان بهداشت گفت: مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه 5 ریسک فاکتور تغذیه ای هستند که در شیوع بیماری های غیرواگیر نقش دارند.

5 عامل خطر از 7 عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است

وی افزود: 19 درصد سرطان های دستگاه گوارش به دلیل کم خوردن سبزی و میوه است. 80 درصد مردم جهان میوه و سبزی کم می خورند .

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد: طی بررسی ها در سال 2010 عوامل خطر تغذیه ای بیشترین میزان مرگ در دنیا را موجب شده است.

دکتر عبداللهی اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در گروه های سنی مختلف به ویژه در کودکان 15 تا 23 ماهه و جوانان 25 تا 34 ساله معضل امروز جامعه ماست.

5 عامل خطر از 7 عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است

5 عامل خطر از 7 عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص مداخلات تغذیه ای جامعه محور وزارت بهداشت برای کم کردن این عوامل خطر در صنایع غذایی همچون انواع روغن ها، نان، آبمیوه ها و نوشابه ها توضیح داد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی را به عنوان یکی از برنامه های طرح تحول سلامت اعلام کرد.

وی اجرای برنامه های پیشگیری از دیابت، چربی خون و فشار خون را در قالب برنامه NCD یکی از برنامه های محوری دفتر بهبود تغذیه جامعه دانست.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1353082

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع