• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 1 February - 2023

جدیدترین اخبار

قیمت سکه و قیمت طلا چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ + جدول خبر خوش اول صبحی آموز شو پرورش برای معلمان وزش باد شدید در برخی نقاط کشور آهنگ بی کلام دهه فجر + دانلود / نماهنگ دهه فجر + دانلود فال ابجد فردا 13 بهمن 1401 / فال ابجد امروز + تفسیر/ سعی کنید در زندگی از انرژی های منفی دوری کنید فال روزانه فردا پنج شنبه 13 بهمن 1401 + فال روزانه نمناک /اجازه دهید قبل از اینکه دهان تان را برای شکوه و شکایت بگشایید، احساسات تان خود به خود ناپدید شوند هشدار تهدیدآمیز ایران به آمریکا آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان از زبان رئیسی+ فیلم(12 بهمن) خبر بد آموزش و پرورش از رتبه بندی معلمان/ زمان قطعی احتساب رتبه بندی معلمان جنجالی شد خبر بد یک استقلالی برای ساپینتو! مهدی رحمتی به یحیی در نشست خبری چه گفت؟ گزینه میزبانی فینال جام حذفی در انتظار افتتاح! مهاجم پرسپولیسی به خواسته اش رسید/ پرسپولیس عقب نشینی کرد تصمیم عجیب ساپینتو درباره ستاره استقلال مهدی طارمی هم سیاسی شد؟ رستمی: امیدوارم به استقلال گل بزنم لطف بزرگ فرهاد مجیدی در حق استقلال! کامنت کنعانی برای کی‌روش به قطر هم رسید! تصمیم سرنوشت ساز یحیی گل محمدی برای مهاجم برزیلی رفع ابهام بزرگ استقلال برای جذب بازیکن خارجی

4 واقعیت تلخ در خصوص گوشت های دودی و نمک سود

  • کد خبر : 1358334
  • 27 مهر 1401 - 23:00
با وجود اینکه گوشت های دودی و حتی سوسیس و کالباس شاید طعم خوشمزه ای داشته باشند اما این مواد غذایی خطرناک هستند. بنابراین تا حدامکان باید مصرف آن‌ها کاهش یافته و حتی از برنامه غذایی حذف شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، 4 واقعیت تلخ در خصوص گوشت های دودی و نمک سود. با وجود اینکه گوشت های دودی و حتی سوسیس و کالباس شاید طعم خوشمزه ای داشته باشند اما این مواد غذایی خطرناک هستند. بنابراین تا حدامکان باید مصرف آن‌ها کاهش یافته و حتی از برنامه غذایی حذف شوند.

گوشت‌های دودی و نمک سود آسیب رسان هستند

نمک سود کردن حاوی تیرامین است که ممکن است باعث بروز حملات میگرنی شود. تیرامین می تواند باعث افزایش ناگهانی فشارخون، سردرد و حتی حملات مرگبار برای افرادی شود که تحت درمان افسردگی با مونوآمین اکسیداز هستند. متأسفانه سرطان های مری و معده در بین افرادی که میزان زیادی غذاهای دودی و نمک سود می خورند بیشتر است.

مواد غذایی و ویتامین ها از بین می روند

دودی و خشک کردن باعث نابودی مواد مغذی و ویتامین های مواد غذایی می شود. در واقع دودی کردن باعث حذف مواد مغذی و همچنین افزودن اسیدها، فنول ها و چندین ترکیب سمی می شوند که پتانسیل ایجاد سرطان را دارند. دودی کردن همیشه برای افزایش طعم گوشت به کار می رود. علاوه بر این دودی و خشک کردن باعث تجمع مواد مغذی گوشت می شود اما میزان ویتامین های گوشت های دودی کمتر از گوشت های تازه است. در فرآیند خشک کردن آب گوشت از بین می رود و این مسئله باعث از بین رفتن میکروارگانیسم ها نیز می شود. هر چه میزان نمک استفاده شده در روند خشک کردن بیشتر باشد، گوشت بهتر حفظ می شود اما مواد مغذی آن بیشتر از بین می رود.

گوشت های دودی و نمک سود حاوی نیترات ها هستند

رنگ صورتی و قرمز سوسیس و کالباس ناشی از وجود نیتریت ها است که به کاهش رشد باکتری ها و کند شدن روند اکسایش چربی ها کمک می کند. اما نیتریت ها در روند پخت و هضم با اسیدآمینه ها ترکیب می شوند. این مسئله منجر به بروز نیتروزامین های سرطان زا می شود. علاوه بر این مصرف زیاد چربی های اشباع شده در مواد غذایی نگهداری شده با نیتریت ها می تواند باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونری شود.

این گوشت ها جایگزین خوبی نیستند

در آمریکای شمالی مرگ و میر ناشی از سرطان معده با وجود اینکه مصرف گوشت های فرآوری شده افزایش یافته است کم است. احتمالاً به خاطر این است که مواد غذایی دودی در برخی کشورهای آن کمتر شده است و یا این که مصرف مواد غذایی آنتی اکسیدان افزایش داشته است. در هر صورت مصرف گوشت های دودی جایگزین های خوبی برای گوشت تازه نیستند. خیلی از افراد برای ایجاد تنوع غذایی به سراغ این مواد غذایی می روند. اما نمک سود کردن و دودی کردن روش سالمی نیست و این مواد غذایی نباید جایگزین گوشت های تازه شوند. توصیه می شود از مصرف این مواد غذای را بپرهیزید چون خطر ابتلا به سرطان و دیگری بیماری ها را افزایش می دهند.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1358334
  • منبع : بهداشت نیوز

برچسب ها

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع