به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ذرت مکزیکی جز آسان ترین و خوشمزه ترین خوراکی ها مخصوصا در فصل پاییز و زمستان است . به راحتی در خانه ذرت مکزیکی درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی:
- کنسرو ذرت: یک عدد
- پنیر پیتزا یا هر پنیر دلخواه دیگری: به مقدار دلخواه
- نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو: به مقدار کافی
- قارچ: ۲۵۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت ذرت مکزیکی:
- ابتدا کنسرو ذرت را در یک ظرف خالی کنید و آب را جدا کنید. سپس با مقداری کره تفت دهید تا زمانی که بخار کند.
- قارچ های بلانچ شده را به ذرت اضافه کنید و پنج دقیقه تفت بدهید.
- ادویهها را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
- شعله گاز را خاموش کنید سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را بگذارید.
- زمانی که پنیر کاملا آب شد ذرت مکزیکی آماده است.
طرز تهیه قارچ بلانچ شده:
قارچ را شسته و خرد کنید
در قابلمه ای آب رابگذارید تا بجوشد .هنگامی که به جوش آمد قارچ ،نمک و کمی آبلیمو اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بپزد.
بعد از ۱۰ دقیقه ابکش کنید و با فورا با آب سرد بشویید.
(این روش باعث میشود قارچ نرم و سفید بشود)