۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۵

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی + فوت و فن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ذرت مکزیکی جز آسان ترین و خوشمزه ترین خوراکی ها مخصوصا در فصل پاییز و زمستان است . به راحتی در خانه ذرت مکزیکی درست کنید و لذت ببرید. مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی: کنسرو ذرت: یک عدد پنیر پیتزا ی...

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی + فوت و فن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ذرت مکزیکی جز آسان ترین و خوشمزه ترین خوراکی ها مخصوصا در فصل پاییز و زمستان است . به راحتی در خانه ذرت مکزیکی درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی:

  • کنسرو ذرت: یک عدد
  • پنیر پیتزا یا هر پنیر دلخواه دیگری: به مقدار دلخواه
  • نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو: به مقدار کافی
  • قارچ: ۲۵۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت ذرت مکزیکی:

  1. ابتدا کنسرو ذرت را در یک ظرف خالی کنید و آب را جدا کنید. سپس با مقداری کره تفت دهید تا زمانی که بخار کند.
  2. قارچ های بلانچ  شده را به ذرت اضافه کنید و پنج دقیقه تفت بدهید.
  3.  ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
  4. شعله گاز را خاموش کنید سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه  را بگذارید.
  5.  زمانی که پنیر کاملا آب شد ذرت مکزیکی آماده است.

طرز تهیه قارچ بلانچ شده:

قارچ را شسته و خرد کنید

در قابلمه ای آب رابگذارید تا بجوشد .هنگامی که به جوش آمد  قارچ ،نمک و کمی آبلیمو اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بپزد.

بعد از ۱۰ دقیقه ابکش کنید و با فورا با آب سرد بشویید.

 

(این روش باعث میشود قارچ نرم و سفید بشود)

مطالب مرتبط