۰۳:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۲

فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از شهرآرانیوز، فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی. مرغ کنتاکی از غذاهای خوشمزه و پرطرف داری است که بیشتر بچه‌ها عاشق آن هستند. این غذای ساده خیلی هم سریع پخته می‌شود و طعمی عالی دارد. در کشورمان ...

فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از شهرآرانیوز، فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی. مرغ کنتاکی از غذاهای خوشمزه و پرطرف داری است که بیشتر بچه‌ها عاشق آن هستند. این غذای ساده خیلی هم سریع پخته می‌شود و طعمی عالی دارد. در کشورمان به این غذای بین المللی کی اف سی یا مرغ سوخاری نیز می‌گویند.

فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی

تعداد: ۲۰ عدد

زمان تهیه:۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی:

مرغ متوسط: یک عدد

نمک: به میزان لازم

ادویه سوخاری: یک بسته

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی

فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی

طرز تهیه مرغ کنتاکی:

مرغ‌ها را پس از شست وشو به صورت جوجه یا بیست تکه خرد کنید و بگذارید آبش گرفته شود. سپس به مرغ‌ها کمی نمک بزنید.مرغ‌ها را درون سینی بچینید، ۲ طرف آن آرد سوخاری بزنید و بگذارید به همان حالت یک ربع استراحت کند.

مرغ‌ها را یکی یکی درون روغن داغ سرخ کنید و روغن اضافی آن را بگیرید.

نکته

مطالب مرتبط