به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از شهرآرانیوز، فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی. مرغ کنتاکی از غذاهای خوشمزه و پرطرف داری است که بیشتر بچهها عاشق آن هستند. این غذای ساده خیلی هم سریع پخته میشود و طعمی عالی دارد. در کشورمان به این غذای بین المللی کی اف سی یا مرغ سوخاری نیز میگویند.
فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی
مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی:
مرغ متوسط: یک عدد
نمک: به میزان لازم
ادویه سوخاری: یک بسته
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی
طرز تهیه مرغ کنتاکی:
مرغها را پس از شست وشو به صورت جوجه یا بیست تکه خرد کنید و بگذارید آبش گرفته شود. سپس به مرغها کمی نمک بزنید.مرغها را درون سینی بچینید، ۲ طرف آن آرد سوخاری بزنید و بگذارید به همان حالت یک ربع استراحت کند.
مرغها را یکی یکی درون روغن داغ سرخ کنید و روغن اضافی آن را بگیرید.