طرز تهیه چاشنی قورمه سبزی با فرمول رستورانی
چاشنی قورمه سبزی یکی از انواع طعم دهنده های خورش قورمه سبزی است که از ترکیب ادویه ها و سبزیجات معطر تهیه می شود
چاشنی قورمه سبزی یکی از انواع طعم دهنده های خورش قورمه سبزی است که از ترکیب ادویه ها و سبزیجات معطر تهیه می شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،چاشنی قورمه سبزی یکی از انواع طعم دهنده های خورش قورمه سبزی است که از ترکیب ادویه ها و سبزیجات معطر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چاشنی قورمه سبزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم چاشنی قورمه سبزی | |
ریحان خشک | ۵۰ گرم |
شنبلیله | ۵۰ گرم |
مرزه | ۵۰ گرم |
ترخون | ۵۰ گرم |
گشنیز | ۵۰ گرم |
جعفری | ۵۰ گرم |
تره | ۵۰ گرم |
زیره سبز | ۵۰ گرم |
فلفل سیاه | ۵۰ گرم |
دارچین | ۵۰ گرم |
زرد چوبه | ۱۰۰ گرم |
برای تهیه چاشنی قورمه سبزی به روش سنتی در ابتدای کار، سبزی های خشک که شامل ریحان خشک، شنبلیله خشک، مرزه خشک، ترخون خشک، گشنیز خشک، جعفری خشک و تره می باشد را درون آسیاب می ریزیم.
در این مرحله سبزیجات خشک شده را به طور کامل پودر می کنیم تا کاملا یکدست شوند، در ادامه زیره سبز را به آسیاب اضافه کرده و آسیاب را روشن می کنیم تا زیره نیز به طور کامل پودر شده و با دیگر مواد ترکیب شود.
در این مرحله ترکیب سبزیجات عطر و زیره را از آسیاب خارج کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه فلفل سیاه را به همراه دارچین و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
در صورتی که تمایل داشته باشیم چاشنی ما عطر و طعم بهتری داشته باشد، بهتر است به جای استفاده از ادویه های آماده، خودمان زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را درون آسیاب پودر کنیم تا از خالص بودن آنها مطمئن باشیم.
پس از اینکه چاشنی قورمه سبزی آماده شد، آنرا درون الک می ریزیم و الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در ادامه چاشنی قورمه سبزی را درون یک ظرف درب دار می ریزیم و در کابینت نگهداری می کنیم.
برای استفاده از این چاشنی، باید بگذاریم که قورمه سبزی کاملا جا بیفتد، سپس چاشنی را اضافه کنیم. بعد از اضافه کردن این چاشنی باید اجازه دهیم، خورش حداقل به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا طعم چاشنی را جذب کند.
منبع: چی شی
مطالب مرتبط