۱۵:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۴

طرز تهیه لواشک انار خانگی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،طرزتهیه لواشک خانگی. مواد لازم دانه انار ۱ کیلو گرم روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه ۱- نمک را روی دانه های انار بریزید و به مدت ۲ ساعت بگذارید تا بماند. سپس آن را مخلوط کنید....

طرز تهیه لواشک انار خانگی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،طرزتهیه لواشک خانگی. مواد لازم

  • دانه انار ۱ کیلو گرم
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه

۱- نمک را روی دانه های انار بریزید و به مدت ۲ ساعت بگذارید تا بماند. سپس آن را مخلوط کنید. از صافی رد کنید تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.
۲- بعد از این مدت بگذارید تا خنک شود.
۳- داخل سینی مورد نظرتان را چرب کنید، مواد را در آن بریزید؛ به گونه‌ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب بگذارید تا خشک شود.

سایر نکات

اگر می‌خواهید رنگ لواشک تیره‌تر و زودتر خشک شود، آب انار را به مدت ۳۵ دقیقه بجوشانید.
برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر ۲۰۰ گرم زرشک خیس خورده را با دانه های انار مخلوط کنید.

مناسب برای نیم کیلو لواشک است.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار