۰۵:۵۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱

طرز تهیه شیرینی رینگ پسته مجلسی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،شیرینی رینگ پسته یکی از آیتم های آموزش شیرینی نوروز می باشد که طرز تهیه بسیار آسان و ظاهر بسیار جذابی دارد که می توانید این شیرینی را به راحتی برای عید تهیه کنید. دلیل نام این شیرینی به خاطر کاتر و...

طرز تهیه شیرینی رینگ پسته مجلسی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،شیرینی رینگ پسته یکی از آیتم های آموزش شیرینی نوروز می باشد که طرز تهیه بسیار آسان و ظاهر بسیار جذابی دارد که می توانید این شیرینی را به راحتی برای عید تهیه کنید. دلیل نام این شیرینی به خاطر کاتر و شکل ظاهری آن می باشد شما به دلخواه می توانید روی شیرینی ها را با مغز دلخواه کاور کنید. این شیرینی با کره تهیه می شود پس برای نگهداری این شیرینی باید در ظرف دربسته در یخچال باشد. امروز شیرینی رینگ پسته را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی رینگ پسته وشکلات

  • آرد قنادی ۲۵۰ گرم
  • پودر قند (نصف پیمانه) ۱۰۰ گرم
  • کره یا روغن جامدقنادی ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
  • وانیل‏ نصف قاشق چای خوری
  • شکلات سفید به مقدار لازم
  • مغزیجات به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی رینگ پسته

برای تهیه این شیرینی ابتدا پودر قند الک شده را به همراه کره یا (روغن قنادی)خوب با همزن میزنیم تا سفید وپوک شود سپس یکی یکی زرده تخم مرغ را اضافه کرده بین فواصل هم میزنیم درنهایت وانیل،و۲۵۰ گرم آرد الک شده را که ۳ قاشق غذاخوری از آرد را برداشته بجایش ۳ قاشق غذاخوری سر صاف نشاسته ذرت را به مواد بالا اضافه کرده به کمک لیسک زیر را میکنیم تا مواد حالت خمیری پیدا کند این خمیر اصلآ نیاز به ورز ندارد چون به روغن افتاد و هنگام پخت سفت میشود،

فقط تاحدی که خمیر جمع شود بعد سطح خمیر را با سلفون پوشانده وبه مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم ، بعد استراحت خمیر را بین دو کاغذ روغنی یا نایلون به کمک وردنه به اندازه نیم سانت باز کرده وقالب میزنیم وبه کمک ته ماسوره یا رینگ کوچکتر وسط خمیر را خالی میکنیم.

در نهایت داخل ظرف مورد نظر که کاغذروغنی پهن کرده ایم شیرینی ها را با کمی فاصله چیده وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیق اجازه میدهیم تا شیرینی ها پخته و از زیر کمی رنگ بگیرند، از فر خارج کرده وقتی به خوبی خنک شدن با شکلات ذوب شده وانواع اجیل تزیین میکنیم،که من از شکلات سفید ذوب شده و ترکیب عالیی پودر پسته و پودر گل محمدی برای تزیین استفاده کردم، نوش جان

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار