طرز تهیه فلافل خوشمزه به روش خانگی
نخود ۲ فنجان (یک شب در آب خیس کنید)
۱ عدد پیاز کوچک ، خرد شده
۳ حبه سیر
¼ فنجان جعفری تازه خرد شده * اختیاری
۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
نمک ۱ قاشق چایخوری
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل
اب
روغن
اندازه نخود بعد از خیس شدن در طول شب دو برابر خواهد شد. بنابراین ۳-۴ فنجان نخود خواهید داشت. آنها را آبکش کرده و خوب بشویید. و داخل غذاساز همراه با حبه های سیر ، جعفری و پیاز قرار دهید. تمام مواد را چرخ کنید تا زمانی که مخلوط خمیر مانند باشد و به خوبی ترکیب شود ، اما پوره مانند نباشد.
اگر مخلوط خیلی خشک است ، مقداری آب به آن اضافه کنید. دانه کنجد ، بکینگ پودر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. من توصیه می کنم کاسه را با نایلکس بپوشانید و به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال قرار دهید ، اما اگر وقت آن را ندارید می توانید به مرحله بعدی بروید.
یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و با روغن پر کنید. در همین حال با یک اسکوپ فلافل یا با دستان خود مخلوط را به شکل گلوله های گرد درآورید. آنها را با احتیاط در روغن قرار داده و سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. قهوه ای شدن هر دو طرف تقریباً ۵ دقیقه طول می کشد. وقتی هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شد ، آنها را از ماهیتابه برداشته و روی حوله کاغذی قرار دهید. با نان ساندویچ یا نان لواش سرو کنید.