۲۲:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه

ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
پنیر گودا ۲ ورق
سس تند ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و آویشن به مقدار کافی
پودر سیر و پاپریکا به مقدار کافی
روغن و فلفل قرمز به مقدار کافی

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ بندری ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوارهای باریک برش می زنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و پاپریکا اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی زیرو رو می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود، سپس با سلفون روی درب کاسه را می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کاسه حاوی گوشت مرغ را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله سوم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و گوشت مرغ را به همراه مواد مرینت داخل تابه می ریزیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت مرغ به طور کامل طعم دار شود. در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم.

مطالب مرتبط

آخرین اخبار