طرز تهیه ساندویچ بمب خفن با پنیر و قارچ
ساندویچ بمب یکی از انواع ساندویچ های جدید بین المللی است که دارای کالری بالایی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ بمب در ادامه با ما همراه باشید.
ساندویچ بمب یکی از انواع ساندویچ های جدید بین المللی است که دارای کالری بالایی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ بمب در ادامه با ما همراه باشید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،ساندویچ بمب یکی از انواع ساندویچ های جدید بین المللی است که دارای کالری بالایی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ بمب در ادامه با ما همراه باشید.
نان باگت گرد | ۴ عدد |
سس تند | به میزان لازم |
سس خردل | به میزان لازم |
پنیر گودا | ۴ ورق |
کالباس | ۲۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
سوسیس | ۲۵۰ گرم |
قارچ | ۱۰ عدد |
برای تهیه ساندویچ بمب خوشمزه در ابتدای کار، قارچ ها را شسته یا پوست می کنیم و به صورت اسلایسی خرد می کنیم، سپس درون یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت میگذاریم و قارچ را تفت میدهیم.
در این مرحله قارچ را به خوبی تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود، سپس پنیر پیتزا را به قارچ اضافه می کنیم و به آرامی تفت می دهیم تا پنیر پیتزا به طور کامل آب شود.
در این مرحله نان های باگت را باز کرده و قسمت خمیر آنها را خارج می کنیم. در ادامه یک لایه ژامبون، یک لایه قارچ و پنیر پیتزا، یک لایه سوسیس و سس درون نان باگت قرار داده و آنرا فشرده می کنیم تا برای لایه بعدی جا باز شود.
حالا مجددا یک لایه ژامبون، یک لایه از قارچ و پنیر آب شده و یک لایه سوسیس روی هم می چینیم تا نان پر به طور کامل پر شود. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود.
در این مرحله یک ورقه پنیر گودا را روی مواد درون ساندویچ قرار می دهیم. در ادامه هر ساندویچ را درون یک لایه فویل آلومینیومی می پیچیم، سپس ساندویچ ها را درون سینی فر قرار داده و درون فر قرار می دهیم.
حالا اجازه می دهیم ساندویچ ها به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا پنیر گودا و پنیر پیتزا به طور کامل ذوب شوند. سپس ساندویچ را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
منبع: چی شی
مطالب مرتبط