۰۶:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳

روش تهیه پیتزا با نان لبنانی خوشمزه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،پیتزا غذای لذیذی است که بر روی یک نان گرد و صاف پخته می شود و اکثراً روی آن با سس گوجه فرنگی و پنیر و مواد دلخواه دیگر( ژانبون، مرغ، فلفل، قارچ، پیاز، زیتون و … )پوشانده می شود. پیتزا اولین بار در ...

روش تهیه پیتزا با نان لبنانی خوشمزه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،پیتزا غذای لذیذی است که بر روی یک نان گرد و صاف پخته می شود و اکثراً روی آن با سس گوجه فرنگی و پنیر و مواد دلخواه دیگر( ژانبون، مرغ، فلفل، قارچ، پیاز، زیتون و … )پوشانده می شود. پیتزا اولین بار در قرن دهم میلادی در ایتالیا به ثبت رسید. امروزه پیتزا یکی از پر طرفدارترین غذاهای دنیا به حساب می آید و به عنوان متداول ترین فست فود در اروپا و آمریکا استفاده می شود. در ادامه طرز تهیه پیتزا با نان لبنانی را در ساعد نیوز می خوانید.

مواد لازم برای پیتزا با نان لبنانی

  • نان لبنانی بزرگ ۲ عدد
  • سوسیس ریز شده ۲ لیوان
  • سس کچاپ به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی حلقه شده ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ریز شده ۲ عدد
  • پیاز سفید ریز شده ۱ عدد
  • قارچ خرد شده ۱ لیوان
  • زیتون سیاه و سبز ریز شده ۱/۲ لیوان
  • پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ۴ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا با نان لبنانی

  1. سینی گردی را با روغن زیتون کمی چرب کرده نان لبنانی را در آن بگذارید.
  2. روی نان را کمی سس کچاپ و روغن زیتون بریزید سپس روی نان گوجه فرنگی حلقه شده ، فلفل دلمه ریز شده، پیاز ریز شده، قارچ خرد شده، سوسیس ریز شده و زیتون ریز شده بریزید.
  3. روی مواد را با پنیر موزاریلا رنده شده بپوشانید.
  4. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده بزنید سپس به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
  5. مخلوط تخم مرغ و شیر را روی سطح پیتزا بریزید.
  6. سینی را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط