۰۶:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۴

روش تهیه مانتی سیب زمینی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،مانتی سیب زمینی یکی از پیش غذا های بسیار خوشمزه است که می توانید به عنوان غذای اصلی نیز سرو کنید. این غذا همان طور که مشخص است با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده تهیه می شود و طعم مزه بسیار خوبی دارد و م...

روش تهیه مانتی سیب زمینی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،مانتی سیب زمینی یکی از پیش غذا های بسیار خوشمزه است که می توانید به عنوان غذای اصلی نیز سرو کنید. این غذا همان طور که مشخص است با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده تهیه می شود و طعم مزه بسیار خوبی دارد و مطمئن باشید همه ی اعضای خانواده به خصوص بچه ها عاشق این غذا می شوند. مانتی ها یک نوع غذای ترکی هستند که به صورت های مختلف تهیه می شوند. مانتی ها شبیه به پیراشکی های هستند که در بیشتر کشور های خاورمیانه به روش های مختلف تهیه می شوند.

مواد لازم برای مانتی سیب زمینی

  • سیب زمینی آب پز ۵ عدد
  • جعفری خرد شده به مقدار لازم
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نعنا یا ریحان(برای تزئین) به مقدار لازم
  • ماست‏ (برای تزئین) به مقدار لازم

طرز تهیه مانتی سیب زمینی

  1. سیب زمینی ها را رنده کرده و نمک – فلفل و جعفری خرد شده یا نعنا خشک یا هر سبزی دلخواه خودتان را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم .
  2. از سیب زمینی به اندازه یک نارنگی برداشته و شکل پیاله به ان میدهیم و وسطش را گود میکنیم .
  3. مواد میانی را آماده میکنیم پیاز را تفت داده و گوشت را به ان اضافه میکنیم و تفت میدهیم نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
  4. وقتی مواد میانی آماده شد وسط سیب زمینی ها را با مایه گوشتی پر کرده و رویشان را با ماست و ریحان تزیین میکنیم.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار