۱۹:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸

روش تهیه لقمه های مکزیکی لذیذ

لقمه های مکزیکی یک غذای معروف مکزیکی است که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. این غذا را می توان در تمامی وعده ها استفاده نمود.

روش تهیه لقمه های مکزیکی لذیذ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،مکزیک یکی از متنوع ترین فرهنگ های غذایی دنیا را دارد و خوراکی های این کشور از چنان اهمیتی برخوردارند که در سال ۲۰۱۰، در فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو ثبت شدند. غذاهای مکزیکی رنگ های جالب و متنوعی دارند و طعم شیرین و تند در آن ها غالب است. سبزیجات و میوه ها نقش بسیار پررنگی در تهیه خوشمزه های مکزیکی ایفا می کنند؛ ذرت، لوبیا و آووکادو از رکن های اصلی غذاهای مکزیکی هستند؛ همچنین کدو، گل کلم، فلفل قرمز، قارچ، سیب زمینی، برگ چغندر، گوجه قرمز و سبز، برگ کاکتوس و … نیز به وفور در این نوع غذاها استفاده می شوند.

برنج هم نقش مهمی در فرهنگ غذایی مکزیک دارد؛ همچنین، مردم این کشور گیاهان دارویی و معطر مانند انواع ادویه، پونه کوهی، گشنیز، دارچین، کاکائو و فلفل را نیز در غذاهای شان به کار می برند؛ سیر، پیاز و گوجه هم از لازمه های تهیه غذای مکزیکی هستند.

لقمه های مکزیکی ( اینچیلادا) لقمه های هستند که طعم بسیار خوبی دارند و خیلی خوشمزه و شیک هستند به جای رول کردن آنها، می توانید این غذا را در قالب مافین و به شکل کاسه ای درست کنید و دردورهمی و جمع های خانوادگی از طعم و شکل آن لذت ببرید.امروز به آموزش آن می پردازیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای لقمه های مکزیکی

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • نان ترتیلا ۱ بسته
  • رب فلفل ۱ ق غذا خوری
  • سیر ۲ حبه
  • سس مایونز ق غذا خوری
  • پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا به مقداری لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر زیره به مقدار لازم

طرز تهیه لقمه های مکزیکی

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کنید سپس به شکل مکعبی زیر خرد کنید و داخل کاسه ریخته و به آن تمام ادویه های گفته شده را به همراه کمی نمک و ۱ ق غذا خوری روغن زیتون اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ ها مزه دار شوند سپس روی مرغ ها را بپوشانید و برای ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد آن برود.سینه مرغ مزه دار شده را داخل تابه که از قبل کمی روغن ریخته بریزید و خوب تقت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند سپس شعله را کم کرده و بگذارید تا مرغ ها با حرارت کم مغز پخت شوند.

در ادامه پیاز را خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و بعد سیر پوره شده را اضافه کنید و سپس فلفل دلمه ریز شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود و بعد مرغ های سرخ شده به همراه رب فلفل اضافه کنید و تفت داده سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

حالا نان ترتیلا را باز کرده و روی آن سس مایونز بزنید و بعد مقداری از مواد مرغ ریخته را روی یک طرف نان بریزید و روی آن به دلخواه پنیر ورقه ای و پنیر رنده شده بریزید حالا طرف دیگر نان روی مواد بیاورید و بعد کف یک تابه را چرب کنید و نان را داخل تابه قرار دهید و بگذارید تا طلایی و پنیر ذوب شود سپس از تابه خارج و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان

مواد لازم لقمه های مکزیکی روش دوم

  • روغن
  • نان تورتیلا یا خمیر یوفکا گرد و کوچک
  • ۳ پیمانه مرغ پخته و خرد شده یا گوشت چرخ کرده سرخ شده
  • ¾ پیمانه سالسا سبز
  • ۱.۵ پیمانه پنیر پیتزا( یا مخلوط انواع پنیرهای گودا، موزارلا، مونتری جک و چدار)
  • ¾ پیمانه پیکو دو گالو (سالاد مکزیکی)
  • خامه ترش

طرز تهیه لقمه های مکزیکی روش دوم

برای درست کردن لقمه های مکزیکی ابتدا فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب های مافین را با روغن چرب کنید.نان های تورتیلا را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا کم نرم شوند. سپس آنها را به اندازه های کوچک تر برش بزنید و در قالب مافین قرار دهید. داخل آن را با روغن چرب کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را درون نان های تورتیلا در قالب بریزید. روی آنها مخلوط پنیر را بریزید و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا طلایی و پنیرها آب شوند.

آنها را ۵ دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شوند. سپس از قالب خارج کنید. روی آنها پیکو دو گالو بریزید و در صورت تمایل با خامه ترش سرو کنید. برای تهیه پیکو دو گالو، ۱ عدد پیاز قرمز، ۴ عدد گوجه فرنگی، برگ های تازه گشنیز، ۱ عدد فلفل هالوپینو و یک عدد لیموترش و نمک نیاز دارید. گوجه فرنگی، پیاز و گشنیز را خرد کنید و درون کاسه با هم مخلوط کنید. نمک و آب لیموترش را به آن بیافزایید.

نکته:درصورت دلخواه می توانید پیاز داغ ،قارچ،فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده هم به همراه مواد گوشتی برای مواد میانی استفاده کنید.

منبع:ساعد نیوز

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط