۲۲:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

روش تهیه بستنی اکبر مشتی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،روش تهیه بستنی اکبر مشتی.اینجا یاد بگیرید بستنی فوق العاده خوشمزه‌ای را در خانه برای عزیزانتان درست کنید و با ترفند‌های ساده آشپزی را آسان کنید. بستنی اکبر مشتی، با خاطرات کودکی همه ما ایرانیان گره...

روش تهیه بستنی اکبر مشتی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،روش تهیه بستنی اکبر مشتی.اینجا یاد بگیرید بستنی فوق العاده خوشمزه‌ای را در خانه برای عزیزانتان درست کنید و با ترفند‌های ساده آشپزی را آسان کنید. بستنی اکبر مشتی، با خاطرات کودکی همه ما ایرانیان گره خورده است. یک طعم خوب و دوست داشتنی که همراه همیشگی روز‌های گرم تابستانی بوده است، بستنی سنتی با زغفران و پسته یکی از بستنی‌های سنتی ایرانی است که با رعایت نکات و فوت و فن‌ها می‌توانید همانند بستنی فروشی‌ها درست کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی اکبر مشتی در ادامه با ساعد نیوز همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بستنی اکبر مشتی خانگی
شیر ۲ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
ثعلب ۱ ق مربا خوری
گلاب ۲ ق غذا خوری
زعفران ۱ ق غذا خوری
مغزیجات به دلخواه
خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه

شما می‌توانید از خامه‌های محلی که با شیر پرچرب تهیه شده است استفاده کنید و یا می‌توانید از خامه صبحانه برای تهیه خامه روی این بستنی استفاده کنید. خامه را داخل نایلون ریخته و صاف کنید. نایلون را داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

شیر محلی یا پر چرب را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا از اطراف قابلمه شروع به جوشیدن ریز کند. سپس مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کنید و برای نیم ساعت هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. سپس زعفران و گلاب را در انتها اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید تا عطر گلاب نپرد.

مواد را از قابلمه داخل یک کاسه استیل ریخته و برای ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید و بعد خارج کنید و با کمک یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید. این کار را باید ۵ الی۶ بار انجام دهید، باید همه بستنی را به صورت یکنواخت هم بزنید تا کاملا حالت یخ زده از بین برود.

زمانی که حسابی بستنی کشدار شد، خامه را از فریزر خارج کنید و از نایلون در بیاورید و همانند نمونه‌های بازاری و فیلم انتهای پست خرد کنید. یک قالب فلزی دیگر بردارید و نایلون انداخته و مقداری از مواد بستنی را بریزید و بعد مغزیجات دلخواه و خامه تهیه شده و مابقی بستنی را بریزید و روی بستنی را با خامه و مغزیجات کارو کنید و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار