۰۶:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۳

روش تهیه بادمجان سوخاری لذیذ

بادمجان یکی از سبزیجات خوشمزه و خوش خوراکی است که در بیشتر غذاهای ایرانی مورداستفاده قرار می گیرد. از آن جا که بادمجان سرخ کرده روغن زیادی به خود جذب می کند، اما در این دستور، بادمجان ها پخته و بعد سوخاری می شود، برای مشاهده این آموزش آشپ...

روش تهیه بادمجان سوخاری لذیذ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،بادمجان سوخاری یکی از انواع سوخاری ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و اگر طرفدار غذاهای سوخاری و فست فودی هستید این پست را دنبال کنید همچنین این غذا برای افراد گیاه خوار و یا افرادی که از خوردن انواع سوخاری به دلیل مصرف نکردن گوشت و مرغ امتناع می کنند مناسب است. بیشتر افراد به سوخاری علاقمند هستند بخصوص بچه ها اما تهیه این سوخاری با کمک بادمجان هم خوشمزه و هم برای بچه ها سالم می باشد شما می توانید برای اینکه حتی روغن کمتری مصرف شود از فر کمک بگیرید یا داخل هواپز قرار دهید شما به شکل های مخلتف می توانید بادمجان را برش بزنید و سوخاری کنید.روش تهیه بادمجان سوخاری لذیذ

مواد لازم برای بادمجان سوخاری

  • بادمجان :۲ عدد
  • تخم مرغ :یک عدد
  • آب یا شیر:یک قاشق غذاخوری
  • آرد:به میزان لازم
  • نمک، فلفل و روغن :به میزان کافی

طرز تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان ها را پس از شستن و پوست گرفتن به صورت حلقه حلقه برش بزنید. مقداری نمک روی آن پاشیده و بگذارید تا یک ساعت بماند.پس از یک ساعت مجددا بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید و بعد داخل آبکشی بریزید تا آب آن برود. در ظرفی تخم مرغ را به همراه مقداری نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر مخلوط کنید.آرد را در ظرفی بریزید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داغ آن بریزید تا گرم شود.سپس حلقه های بادمجان را در ابتدا در مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد در آرد بغلتانید و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید.

مواد لازم برای بادمجان سوخاری روش دوم

  • بادمجان ۶ عدد
  • آرد ۲ پیمانه
  • آرد برنج ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ۲ پیمانه
  • فلفل قرمز ۱/ قاشق چایخوری
  • پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
  • آویشن ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان سوخاری روش دوم

بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید و به شکل دلخواه برش بزنید. (برای درست کردن بادمجون سوخاری (Eggplant Fritters) نیازی نیست که حتما پوست بادمجان رو بگیرید . آن ها را می توانید با پوست سوخاری کرد)

بادمجان ها رو در ظرفی پر از آب نمک قرار بدید تا به مدت یک ساعت استراحت کند . به این روش اگر بادمجون تلخی داشته باشد تلخی اش از بین می رود.بادمجان ها رو در آبکش بریزید و اجازه دهید کاملا خشک و آب گرفته شود.

آرد، آرد برنج، شکر، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، جوش شیرین را مخلوط کنید . آب را به تدریج بیافزایید و هم بزنید تا خمیر شل و یکدستی بدست آید.روغن را در تابه بریزید و با حرارت ملایم داغ کنید و بعد بادمجان ها را در مایه آماده شده بزنید و در روغن داغ قرار دهید تا کاملا سرخ و برشته شود.بادمجان سوخاری را با سس تارتار، سس کچاپ و انواع دیپ و سس خانگی می توان سرو کرد. نوش جان!

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط