۰۶:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۷

دستور پخت شیرینی ساق عروس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ،دستور پخت شیرینی ساق عروس.مواد لازم برای شیرینی ساق عروس آرد    ۳۰۰ گرم روغن    ۱۰۰ گرم پودرقند    ۳۰ گرم پودرهل    ۱/۲ قاشق غذا خوری گلاب    ۱ قاشق غذا خوری پودر قند برای تزئین    به میزان لازم گ...

دستور پخت شیرینی ساق عروس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ،دستور پخت شیرینی ساق عروس.مواد لازم برای شیرینی ساق عروس

  • آرد    ۳۰۰ گرم
  • روغن    ۱۰۰ گرم
  • پودرقند    ۳۰ گرم
  • پودرهل    ۱/۲ قاشق غذا خوری
  • گلاب    ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر قند برای تزئین    به میزان لازم
  • گردو برای مغز شیرینی    به میزان لازم

۱. طرز تهیه شیرینی ساق عروس

برای تهیه شیرینی ساق عروس خانگی ابتدا روغن را به همراه پودر قند و پودر هل آنقدر مخلوط می کنیم تا حجیم شده و بافتی کرمی پیدا کند.

۲.مرحله دوم

حالا آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کرده و ورز دهید تا به خمیری منسجم تبدیل شود که هنگام شکل دادن ترک نخورد حالا داخل نایلون گذاشته و در یخچال ۱ ساعت استراحت دهید.

۳. مرحله سوم

در این مرحله، تکه کوچکی از خمیر برداشته داخل دست پهن کنید و میان آن یک تکه گردو گذاشته خمیر را جمع می کنیم تا درز و ترکی روی شیرینی مشخص نباشد.

۴. مرحله آخر تهیه شیرینی ساق عروس

شیرینی ها را داخل سینی مخصوص پخت شیرینی چیده و در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می پزیم بعد از گذشت این زمان چک می کنیم اگر شیرینی مغز پخت شده بود از فر خارج کرده و داخل پودر قند می غلتانیم و با پودرقند، پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی ساق عروس

  • آرد را برای این شیرینی لطیف می باید ۳ بار الک کنید.
  • برای مغز این شیرینی از آجیل های شور نشده دیگر مثل بادام، پسته، فندق پودر شده هم می توانید استفاده کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار