۰۹:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۷

دستور پخت سالاد اسفناج با انار و لبو و سس بالزامیک

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ANDISHEMOASER News Agency، مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار اسفناج تازه    ۴۰۰ گرم لبو    ۲۰۰ گرم مغز گردو    ۱۰۰ گرم انار دان شده    ۱۰۰ گرم پنیر فتا    ۵۰ گرم نمک و فلفل    به میزان لازم روغن ز...

دستور پخت سالاد اسفناج با انار و لبو و سس بالزامیک

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ANDISHEMOASER News Agency،

مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار

  • اسفناج تازه    ۴۰۰ گرم
  • لبو    ۲۰۰ گرم
  • مغز گردو    ۱۰۰ گرم
  • انار دان شده    ۱۰۰ گرم
  • پنیر فتا    ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
  • روغن زیتون    به میزان لازم
  • سس بالزامیک                       به میزان لازم

 ۱. طرز تهیه سالاد اسفناج و انار و لبو

مرحله اول آماده سازی اسفناج: ابتدا برگ اسفناج های ریز تر را جدا کرده، شسته و ضد عفونی می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.

۲. مرحله دوم: آماده سازی لبو
لبو ها را پوست گرفته و به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و آب آن تبخیر شود، حالا لبو ها را نگینی برش می دهیم.

 

۳. مرحله سوم: آماده سازی انار و گردو
انار را دان می کنیم و گردو ها را هم نگینی خرد می کنیم.

 

۴. مرحله چهارم: تهیه سالاد اسفناج و لبو
داخل ظرف زیبایی اسفناج ها را می ریزیم و تکه های لبو خرد شده را روی آن می چینیم.

۵. مرحله پنجم: افزودن باقی مواد
حالا گردو، انار و تکه های پنیر را هم روی سالاد می چینیم.

 

۶. مرحله آخر: تهیه سس سالاد
روغن زیتون، سس بالزامیک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در کنار سالاد سرو می کنیم و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد اسفناج، انار و لبو

  1. در نهایت کار می توانید از کمی کنجد هم روی سالاد استفاده کنید.
  2. اگر اسفناج های ریز در دسترس ندارید کمی اسفناج ها را خرد کنید.
  3. از پنیر سیامزگی و پنیر لیقوان هم می توانید داخل سالاد استفاده کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار