۲۲:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۵

حلوا، قدیمی ترین دسر سنتی ایرانیان و اعراب

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، حلوای شیرخشک یک نوع حلوای عربی به ویژه در شهر نجف اشرف است که به دلیل مواد اولیه  ساده ای که دارد در ایران هم طرافداران زیادی پیدا کرده است. از این حلوای عربی خوشمزه می شود در مراسمات عزاداری و هم...

حلوا، قدیمی ترین دسر سنتی ایرانیان و اعراب

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، حلوای شیرخشک یک نوع حلوای عربی به ویژه در شهر نجف اشرف است که به دلیل مواد اولیه  ساده ای که دارد در ایران هم طرافداران زیادی پیدا کرده است. از این حلوای عربی خوشمزه می شود در مراسمات عزاداری و همینطور مراسمات سوگواری و یا برای نذری استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه حلوای شیر خشک عربی

آرد سفید ۲ لیوان

شیر خشک ۱ پیمانه

روغن مایع ۱ فنجان

کره ۵۰ گرم

آب ۱ لیوان

شکر ۱ لیوان

عرق هل و گلاب ۱ لیوان

زعفران دم کرده ۱ فنجان

پودر پسته و غنچه گل محمدی برای تزئین

طرز تهیه حلوای شیر خشک عربی

مرحله اول: شربت

برای آماده سازی شربت حلوا کافی است که شکر را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و بر روی شعله ی گاز با حرارت متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر در آب حل شود. هنگامی که در اطراف شربت شروع به مروارید زدن کرد، وقت آن است که عرق هل و گلاب را به همراه زعفران به شربت اضافه کنید و هم بزنید و شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: آرد

آرد را الک کرده و در تابه بریزید و هم بزنید. تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آرد را خیلی تفت ندهید تا حلوای روشن تری داشته باشید.

مرحله سوم: شیر خشک

بعد از کمی که گذشت، شیر خشک را به همراه کره و روغن به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: ترکیب مواد

شربت ولرم را به حلوای شیر خشک اضافه کرده و همه ی مواد را با هم ترکیب کنید تا آب اضافه مواد تبخیر شود و حلوای شیر خشک را از روی حرارت برداشته و در روی میز کار کمی دیگر هم بزنید.

مرحله پنجم: پایان کار

تا وقتی حلوا هنوز کمی حرارت دارد، حلوا را در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه پودر پسته و غنچه گل محمدی تزئین نمائید.

طرز تهیه حلوای سیاه (تیره) مجلسی

حلوای تیره دسری مجلسی است که طرفداران فراوانی دارد. حلوای تیره در هر شهری با روشهای مختلف تهیه و سرو میشود و در …

نکات مهم و فوت و فن های لازم در تهیه حلوای شیر خشک عربی:

روشنی و تیرگی رنگ حلوا بسته به تفت دادن آرد دارد. هرچه بیشتر آرد را تفت دهید رنگ آرد تیره تر می شود.

سعی کنید از شکر زیادی در تهیه حلوا استفاده نکنید، زیرا حلوا را سنگین می کند.

وقتی حلوا را می خواهید در قیف بریزید می توانید آن را شل تر از روی حرارت بردارید.

برای استفاده از شیر خشک می توانید از شیر خشک کودکان نیز استفاده کنید و همینطور از شیر خشک قنادی. شیر خشک قنادی را می توانید از لوازم قنادی ها و یا عطاری ها تهیه کنید.

برای تزئین حلوا نیز می توانید از نان تارت نیز استفاده کنید.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار