رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در روز نوزدهم فروردین ماه، ۳ میلیون و ۸۵۱ هزار و ۸۲ قطعه مرغ کشتار و ۷ هزار و ۱۴۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار عرضه شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازوزارت جهاد کشاورزی، علیصفر ماکنعلی گفت: در روز نوزدهم فرورد...
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در روز نوزدهم فروردین ماه، ۳ میلیون و ۸۵۱ هزار و ۸۲ قطعه مرغ کشتار و ۷ هزار و ۱۴۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازوزارت جهاد کشاورزی، علیصفر ماکنعلی گفت: در روز نوزدهم فروردین ماه، ۳ میلیون و ۸۵۱ هزار و ۸۲ قطعه مرغ کشتار و ۷ هزار و ۱۴۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار عرضه شد.
وی افزود: بیشترین میزان کشتار مرغ در استانهای مازندران با ۸۱۰ تن، گلستان با ۶۸۶ تن، فارس با ۵۳۵ تن، خراسان رضوی با ۵۲۰ تن، اصفهان با ۴۷۸ تن، گیلان با ۴۵۳ تن، تهران با ۳۳۳ تن، آذربایجان غربی با ۳۰۷ تن و خوزستان با ۲۶۰ تن انجام شده است.