تحقیقات درمورد برنامه‌های ورزشی مؤثر برای لاغری در خانه

چگونه با ورزش لاغر شویم|چگونه با ترکیب ورزش و رژیم غذایی به وزن ایده‌آل برسیم؟

مطالعه اخیر نشان می دهد که چگونه ورزش با شدت متوسط می تواند اشتها را کاهش دهد و در نتیجه به کاهش وزن کمک کند.

چگونه با ورزش لاغر شویم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،ورزش یکی از بهترین راه‌های لاغر شدن و بهبود سلامت بدنی و روانی شماست. اما برای دستیابی به نتایج مطلوب برای لاغری، باید به صورت منظم و با برنامه‌ریزی صحیح به ورزش پرداخت.

در ادامه، چند نکته کلیدی دربارهٔ چگونگی لاغر شدن با ورزش از اندیشه معاصر آورده شده است.

به گزارش پارسینه و به نقل از مهر، در مطالعه جدیدی که توسط محققان ایران و استرالیا انجام شد، به نظر می‌رسد ورزش با شدت متوسط منجر به کاهش اشتها در افراد دارای اضافه وزن و چاقی شده است.

نویسندگان این مطالعه کاهش گرسنگی را به تغییر در سطوح پپتیدهای خاص مرتبط با اشتها که توسط ماهیچه‌ها در طول ورزش تولید می‌شود نسبت می‌دهند.

چگونه با ترکیب ورزش و رژیم غذایی به وزن ایده‌آل برسیم؟

ترکیب ورزش و رژیم غذایی

ترکیب ورزش و رژیم غذایی

تحقیقات نشان می‌دهد که بدن افراد دارای اضافه وزن یا چاقی به ورزش واکنش متفاوتی نشان می‌دهد و سرکوب گرسنگی ممکن است یکی از این اثرات منحصر به فرد باشد.

اگرچه این یافته ممکن است کسانی را که امیدوارند به دلیل ورزش کردن می‌توانند بیشتر غذا بخورند ناامید کند، خبر خوب این است که کاهش گرسنگی ممکن است دستیابی به اهداف کاهش وزن و لاغری را کمی آسان‌تر کند.

این مطالعه نشان داد که پروتئین‌های مرتبط با سرکوب اشتها بلافاصله پس از یک جلسه ورزش یک ساعته افزایش می‌یابد، و همزمان کاهش هورمون محرک اشتها مشاهده شد. این پپتیدها توسط ماهیچه‌ها در طی فعالیت بدنی تولید می‌شوند.

تحقیقات درمورد برنامه‌های ورزشی مؤثر برای لاغری در خانه

برنامه‌های ورزشی مؤثر برای لاغری

برنامه‌های ورزشی مؤثر برای لاغری

شرکت کنندگان در مطالعه توسط محققان مورد سوال قرار گرفتند و کاهش احساس گرسنگی پس از ورزش را گزارش کردند.

مطالعه اخیر نشان می دهد که چگونه ورزش با شدت متوسط می تواند اشتها را کاهش دهد و در نتیجه به لاغری کمک کند.

در این مطالعه که در ایران انجام شد، یازده مرد مبتلا به چاقی که از نظر متابولیک سالم، غیرسیگاری و بدون مصرف دارو بودند و سبک زندگی فعال داشتند، شرکت داشتند.

به گفته نویسندگان این مطالعه، تا همین اواخر، بسیاری از تحقیقات اشتها بر روی تأثیرات هورمونی متمرکز شده بود. اکنون با درک بیشتر میوکین ها، سیتوکین ها، آدیپوکین ها و به ویژه پپتیدها به عنوان عوامل بالقوه مهم در اشتها، این روند تغییر کرده است.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط