• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

جام جهانی 2022

شادی گل چشمی در بین برترین‌های فیفا گل چشمی به ولز در بین بارونکردنی‌ترین گل‌های جام جهانی قطر + فیلم هردم از باغ بری می رسد/ باز هم سقوط تیم ملی ایران زن زیبای عمانی در جام جهانی 2022 قطر از شوهرش جدا شد + علت و فیلم خبر بد برای هواداران استقلال از راه رسید جدیدترین اخبار ورزشی از سایت باشگاه استقلال | ستاره محبوب استقلال از دربی محروم شد! / مرد محبوب استقلال، ماندگار در جام جهانی کارلوس کی روش در جام جهانی قطر 15هزار میلیارد پاداش گرفت + جزئیات خداحافظی کارلوس کی‌ روش با تیم ملی فوتبال قطعی شد + جزئیات جدول برنامه روز چهاردهم جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در مرحله یک هشتم نهایی ورزش سه پخش زنده / برنامه پخش زنده فوتبال امروز جام جهانی 2022 محیا دهقانی روی شبکه زنده غوغا به پا کرد + فیلم خداحافظی کی روش با تیم ملی فوتبال ایران برای همیشه! / کارلوس کی روش رفتنی شد؟ عجیب ولی واقعی؛ ستاره پرسپولیسی در لحظه آخر به جام‌جهانی نرفت! جلسه سرنوشت‌ساز برای تعیین تکلیف کی روش دبی از جام جهانی قطر چقدر سود برد؟ حسرت بزرگ برای فوتبال ایران با مصاحبه سرمربی ژاپن در خصوص آسیایی‌ها/ کاش کی‌روش هم اینطور فکر می‌کرد! خلاصه بازی اروگوئه و غنا | باخت جوانمردانه نماینده آفریقا با حذف اروگوئه + فیلم ۲ گزینه داخلی برای نیمکت ایران؛ سرمربیان جوان جانشین کی روش می شوند؟ جام جهانی قطر| خشم ژرمن‌ ها از شکست اسپانیا برابر ژاپن؛ انتظارش را نداشتیم! بدرقه تمسخرآمیز قطری‌ها از آلمان / وداع جانسوز آلمانی ها از جام جهانی به سوی منزل

چگونه بادمجان خام را فریز کنیم؟

  • کد خبر : 1354775
  • 11 مهر 1401 - 23:00
چگونه بادمجان خام را فریز کنیم؟
اگر شما هم بادمجان دوست داشته باشید، احتمالا سوالات زیادی درباره بادمجان دارید. یکی از این سوالات هم این است که آیا می‌توان بادمجان را فریز کرد یا نه.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،چگونه بادمجان خام را فریز کنیم؟.  بادمجان که در گروه سبزیجات قرار می‌گیرد، یکی از خوراکی‌های سالم و مغذی محسوب می‌شود که هم گزینه‌ای فوق‌العاده برای گیاهخواران است و هم می‌تواند جایگاه ویژه‌ای در رژیم‌های غذایی داشته باشد.

چگونه بادمجان خام را فریز کنیم؟

این خوراکی به‌دلیل مقاومتش در برابر طعم‌های قوی، تقریبا می‌تواند در همه انواع غذاها مورد استفاده قرار بگیرد. اگر شما هم بادمجان دوست داشته باشید، احتمالا سوالات زیادی درباره بادمجان دارید. یکی از این سوالات هم این است که آیا می‌توان بادمجان را فریز کرد یا نه!؟

انتخاب بادمجان

قبل از پیدا کردن بهترین راه برای فریز کردن بادمجان، ابتدا باید به چند نکته توجه کنید. درواقع اولین گام مهم، انتخاب یک بادمجان مناسب و سالم است. بنابراین، موقع انتخاب بادمجان حتما بادمجانی را انتخاب کنید که نسبت به اندازه‌اش دارای وزن زیادی باشد. پوست بادمجان سالم باید سفت، کشیده، براق و بدون لک باشد و برگ‌ها و ساقه‌های بادمجان هم باید سبز باشند. اگر ساقه‌ها و برگ‌های بادمجان خشک شده باشند یعنی بادمجان کهنه است.

آیا می‌توان بادمجان خام را فریز کرد؟

پاسخ به این سوال کمی پیچیده است. بادمجان پخته‌شده کمی بهتر از بادمجان خام فریز می‌شود، زیرا بادمجان آب زیادی دارد و فریز کردن بادمجان باعث می‌شود که آب موجود در آن به کریستال‌های یخ‌زده تبدیل شود و از دیواره بادمجان بیرون بزند. این بادمجان‌ها موقع پخته شدن هم آبکی و خمیری می‌شوند. با این‌حال، بادمجان برای منجمدسازی یا فریز کردن به پخته شدن نیاز ندارند و با چند ترفند می‌توانید بادمجان تازه را برای قرار دادن در فریزر آماده کنید.

ابتدا پوست بادمجان را بگیرید و آن را برش بزنید (در صورت نیاز می‌توانید بادمجان را به‌صورت مکعبی خرد کنید). بعد بادمجان‌های خردشده یا برش‌خورده را درون آبکش بریزید و روی آنها نمک بریزید تا هم رطوبت اضافی آنها گرفته شود و هم کمی طعم‌دار شوند. حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه صبر کنید تا آب بادمجان‌ها کشیده شود.

حالا آنها را سریعا آبکشی کنید تا نمک اضافی از روی آنها گرفته شود. بعد بادمجان‌ها را خشک کنید و یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو و آب ساده را به‌آرامی روی بادمجان پخش کنید تا رنگ بادمجان‌ها با این ترفند دیگر قهوه‌ای نشود. در ادامه باید یک دستمال کاغذی بزرگ روی ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید و سپس دستگاه را برای ۵ دقیقه روشن کنید. بعد آنها را بیرون بیاورید و روی ورقه‌های کاغذی مخصوص آشپزی بگذارید. حالا باید منتظر بمانید تا بادمجان‌ها خنک شوند. وقتی که خنک شدند، آنها را بدون پوشش داخل فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شوند. حالا باید آنها را به درون کیسه‌های فریزر منتقل کنید تا برای مدت طولانی‌تری درون فریزر باقی بمانند.

 چطور از بادمجان فریز شده استفاده کنیم؟

اگر می‌خواهید از بادمجان فریزشده استفاده کنید باید بادمجان‌ها را از شب قبل به درون یخچال انتقال دهید. در روز آشپزی هم باید آب اضافی آنها را تخلیه کنید و در صورت نیاز آنها را خشک کنید. در این حالت می‌توانید به‌سادگی بادمجان‌ها را تفت بدهد یا به خورش‌ها و غذاهای مختلف اضافه کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1354775
  • منبع : سلامت نیوز

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع