۰۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۳

کلیپ سبک زندگی

ویدیو | راز و رمز معلق ماندن تخم شربتی چیست ؟

تخم شربتی دارای خواص زیاد است و برای افرادی که می خواهند پوست و مو زیبایی داشته باشند و یا دردهای معده و گوارشی را درمان کنند، یک نسخه عالی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،تخم شربتی گیاهی خودرو و یک ساله است که شبیه به ریحان ولی با برگ ها و تخم های ریزتر می باشد. ساقه های آن مربع شکل و گلی مایل به قرمز و صورتی دارد. گیاه تخم شربتی در اوایل بهار در کوهستان ها و بیابان ها می روید.

نام های دیگر گیاه تخم شربتی: بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج ابیض می باشد.

تخم شربتی علاوه بر یک نوشیدنی لذت بخش، دارویی گیاهی است که در درمان بسیاری از بیماری ها، مفید است. این گیاه بومی آمریکای مرکزی مانند ذرت به دیگر نقاط جهان برده شده است.

با وجود تزئینی بودن این گیاه، اغلب برای مصرف تخم آن کاشته می شود. لعاب این دانه ها پس از جذب آب به صورت ژله ای درمی آید که می تواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد. تخم شربتی خواص زیادی دارد و این گونه نیست که فقط برای فصل گرما توصیه شود.

فواید و خواص بی نظیر تخم شربتی

تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار مؤثر است.

 

خواص تخم شربتی برای درمان دردهای معده و گوارش

تخم شربتی برای درمان ناراحتی های گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده ها استفاده می شود. در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می شود.

تخم شربتی، فیبر غذایی فوق‌العاده ای دارد و به همین دلیل برای گوارش و درمان بافت های گوارشی عالی است. در اندیشه معاصر ببینید

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط