ورود به سایت ایران خودرو | محصول ایران خودرو در انتظار چراغ سبز برای ورود به بازار خودرو / پس از خصوصی شدن جهش ایران خودرو در انتخاب محصول
ایران خودرو یکی از شرکتهای بسیار موفق در ایران برای ماشین سازی است.

ایران خودرو یکی از شرکتهای بسیار موفق در ایران برای ماشین سازی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ایران خودرو یکی از بزرگ ترین خودروسازان خاورمیانه است که در سال ۱۳۴۱ تاسیس شد. محصولات ایران خودرو شامل پژو و سمند و دنا و… میشود. شرکت ایران خودرو سهم بزرگی از بازار خودروی ایران را در اختیار دارد. ایران خودرو با همکارری شرکتهای بین المللی مانند پژو و رنو برخی از خودروهای خود را تولید کرده است. ایران خودرو با تکیه بر مهندسان ایرانی مدلهای جدیدی مانند دنا پلاس و تارا را توسعه داده است. ایران خودرو در سالهای اخیر بر روی تولید خودروهای هیبریدی و برقی نیز سرمایه گذاری کرده است. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
برای این که بتوانید نسبت به سایت ثبت نام ایران خودرو اقدام کنید، لازم است ابتدا وارد سامانه فروش اینترنتی این شرکت شده و در ادامه فعالیت های لازم برای ثبت نام را انجام دهید. برای وارد شدن به سایت ثبت نام ایران خودرو esale.ikco.ir باید مراحل زیر را طی کنید:
۱ ابتدا باید سایت این شرکت به آدرس اینترنتی https://esale.ikco.ir را در مرور گر خود جست و جو نمایید.
۲بعد از این که گوگل این سایت را بالا آورد، بر روی آن کلیک کردن و وارد شوید.
۳پس از این که بر روی سایت فروش اینترنتی ایران خودرو کلیک کردید، وارد صفحه اصلی آن می شوید. اکنون می توانید نسبت به انجام ثبت نام خود در این سامانه اقدام نمایید./همراه مشاور
ورود به سایت ایران خودرو | محصول ایران خودرو در انتظار چراغ سبز برای ورود به بازار خودرو / پس از خصوصی شدن جهش ایران خودرو در انتخاب محصول
آبیهای جاده مخصوص تا پایان دومین ماه از زمستان سال جاری در مجموع حدود ۱۱۶ هزار و ۳۵۰ دستگاه از اعضای خانواده سورن را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.
این خودروساز طی یازده ماهی که از سال جاری گذشت حول و حوش ۱۱۱ هزار و ۶۵۰ دستگاه سورن را روانه بازار خودرو کرده است.
بررسی اقتصادنیوز از آمارهای تولید و فروش گروه سورن از فروردین تا دی ۱۴۰۳ نشان میدهد ایران خودروییها در مجموع حدود هزار دستگاه از اعضای خانواده سورن را در بازه زمانی یاد شده در پارکینگهای خود نگه داشته بودند. اما آمار رسوب گروه سورن در بهمن رشدی نزدیک به ۳۷۵ درصدی را به خود دیده است.
خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص در یک ماهه بهمن در مجموع حدود ۱۷ هزار و ۹۵۰ دستگاه انواع سورن را در خطوط تولید تکمیل کردند. ایران خودروییها در دومین ماه از فصل زمستان ۱۴۰۳، حول و حوش ۱۴ هزار و ۲۵۰ دستگاه انواع سورن را برای مشتریان خود فاکتور کردند. بنابراین شاهد هستیم که آبیهای جاده مخصوص در یازدهمین ماه از سال جاری نزدیک به سه هزار و ۷۰۰ دستگاه انواع سورن را در پارکینگهای خود پارک کرده و مجوز خروج این تعداد سورن را صادر نکردند.
ایران خودروییها دلیل مشخصی در ارتباط با نفروختن این تعداد سورن اعلام نکردند، بنابراین مشخص نیست نقشه آبیهای جاده مخصوص برای سورن چیست اما در این زمینه میتوان دو گمانه را مطرح کرد.
گمانه اول مربوط به زمزمه بازگشت محصولات ناقص به خطوط تولید شرکتهای خودرؤساز است. سازمان ملی استاندارد بالاخره استانداردهای ۸۵گانه خودرویی را به شرکتهای خودرؤساز ابلاغ کرد، اما به رغم این که مدتی از این ابلاغ میگذرد به نظر میرسد خودرؤسازان هنوز آن طور که باید و شاید نتوانستند تولید محصولات خود را با آن هماهنگ کنند.
دلیل این مسأله را باید در نیاز به واردات قطعات مورد نیاز برای اجرای استانداردهای ۸۵گانه دانست. به نظر میرسد هنوز منابع تأمینکننده داخلی شرکتهای خودرؤساز، قطعات مورد نیاز آنها که برای اعمال استانداردهای خودرویی جدید را به تیراژ مورد نیاز نمیتوانند تأمین کنند؛ بنابراین خودرؤسازان چارهای ندارند که کمبود خود را از مسیر واردات تأمین کنند.
مدیران خودرؤساز در این شرایط علاوه بر چالش تحریمها و عدم همکاری منابع تأمین خارجی به صورت مستقیم با چالش تأمین ارز و همچنین مقررات دست و پاگیر گمرکی دست و پنجه نرم میکنند. بنابراین این احتمال وجود دارد که قطعات مورد نیاز از مسیر تأمینکنندگان خارجی به صورت قطره چکانی به خطوط تولید آنها تزریق شود. این اتفاق نتیجهای ندارد جز تولید خودروهای ناقص و اجبار شرکتهای خودرؤساز به دپوی محصولات در پارکینگها تا زمانی که قطعات مورد نیاز برسند و محصولات ناقص بعد از تکمیل شدن روانه بازار شوند.
گمانه دیگری هم در این زمینه وجود دارد و آن به اظهارات چندی پیش مدیرعامل ایران خودرو مربوط میشود.
در همین راستا، عادل پیرمحمدی در بازدید از بخش بازرسی خودرو قبل از تحویل گفت: اولویت اصلی ایران خودرو تحویل محصولات با بهترین کیفیت به مشتری است. مدیرعامل آبیها جاده مخصوص تأکید کرد بازرسی کیفی قبل از تحویل خودرو باید با بالاترین استانداردها انجام شود تا رضایت مشتریان افزایش یابد.
پیرمحمدی تصریح کرد: ایران خودرو موظف هست تا خودروهای تولیدی را با کمترین ایراد فنی و ظاهری و با کیفیت مطلوب به مشتریان تحویل دهد.
با توجه به اظهارات مدیرعامل ایران خودرو این امکان وجود دارد که حدود سه هزار و ۷۰۰ دستگاه سورنی که در کف پارکینگهای ایران خودرو رسوب کرده ناشی از تغییر رویهای است که مدیران جدید ایران خودرو بعد از خصوصی شدن در پیش گرفتند.
دپو شدن اعضای گروه سورن به هر دلیلی که اتفاق افتاده باشد میتواند روی قیمت بازاری این خودرو تأثیر منفی گذاشته و نمودار قیمت بازاری را صعودی کند.
باید منتظر باشیم و ببینیم که آبیهای جاده مخصوص چه زمانی سورنهای رسوب کرده در پارکینگهای خود را برای مشتریان فاکتور میکنند./دنیای اقتصاد
گروه صنعتی ایران خودرو پس از حضور مدیریت بخش خصوصی، جهش جدی را در انتخاب محصول تجربه میکند. اطلاعات به دست آمده نشان میدهد که ایران خودرو هونگچی HS۳ را به عنوان یکی از محصولات خود انتخاب کرده است.
پس از استقرار تیم مدیریتی جدید و بخش خصوصی در ساختار گروه صنعتی ایران خودرو، این شرکت خودروساز به سراغ شرکای تجاری مطرح و بنامی رفته است. از سویی سرعت انجام پروژهها به شکل قابل توجهی از گروه صنعتی ایران خودرو افزایش پیدا کرده است.
چند روز قبل هم مدیران ارشد ایران خودرو اعلام کردند که بزودی شرکای تجاری جدید را به صورت رسمی معرفی خواهند کرد؛ شرکای تجاری که میتوانند جز قویترین خودروسازان باشند. نکته مهم این است که مدیریت بخش خصوصی حاضر در ایران خودرو، بخشی از قراردادهای گروه بهمن با خودروسازان مطرح را جهت بهبود وضعیت بزرگترین خودروساز کشور به ایران خودرو آورده است. اما سیاست کاری مدیران بخش خصوصی در ایران خودرو این است که بزرگترین خودروساز کشور را تقویت کنند و با انتخاب محصولات به مراتب بهتر از گذشته، نشان تجاری این گروه صنعتی را ارزشمند کنند. طی هفتههای گذشته برخی قرارداد محصولات و شرکای تجاری جدید گروه بهمن در راستای بهبود وضعیت ایران خودرو، به سمت این خودروساز با مدیریت بخش خصوصی هدایت شدهاند.
در حال حاضر گفته میشود که جلسات فشرده مدیران جدید ایران خودرو با چهار خودروساز مطرح آغاز شده و بزودی قرار است تا این شرکای تجاری به عموم مردم معرفی شوند. پیش از این ایران خودرو کمپانی مانند هایما را به عنوان شریک تجاری خود میشناخت که در چند سال گذشته به عنوان یکی از خودروسازان ورشکسته چینی بوده و صرفاً تولید محصولاتش را جهت توسعه بازار در ایران انجام میداده است. اما حال ایران خودرو با شرکای تجاری جدیدی به سمت همکاریهای جدی حرکت میکند که هر کدام سهم بازار قابل توجهی را در چین و کشورهای مختلف دارند.
اما ایران خودرو برنامه دارد تا نمونه پلاگین هایبرید این کراس اوور را به بازار ایران بیاورد. نمونه بنزینی هونگچی HS۳ در سال ۲۰۲۴ به بازار جهانی معرفی شد و ایران خودرو برنامه دارد تا جدیدترین HS۳ با قوای محرکه پلاگین هایبرید را به بازار عرضه کند. نمونه پلاگین هایبرید HS۳ در سال ۲۰۲۵ به بازار جهانی معرفی شده و حال قرار است در سبد محصولات ایران خودرو باشد. خودرویی که به پیشرانه بنزینی ۱.۵ لیتری توربو شارژر TGDi مجهز است و یک پیشرانه الکتریکی ۱۸۸ اسب بخار و ۲۸۰ نیوتن متری را هم دارد. این خودروی پلاگین هایبرید شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت کمتر از ۸ ثانیه دارد و میتواند به صورت بهینه با هر بار شارژ کامل باتریهای ۱۸.۳ کیلووات ساعتی و باک بنزین پر، بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر مسافت را بدون توقف طی کند.
هونگچی HS۳ را میتوان لوکسترین و با کیفیتترین کراس اوور متوسط بازار ایران دانست. این خودرو از نظر سطح کیفیت و استانداردهای تولید در جایگاه بالایی قرار دارد. هونگچی هم به عنوان لوکسترین نشان تجاری FAW است و در چند سال گذشته توانسته تا سهم بازار خوبی را در کشورهای مختلف از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس به دست آورد./فرارو
با حضور هونگچی HS۳ پلاگین هایبرید در گروه صنعتی ایران خودرو، این شرکت خودروساز پس از آغاز فعالیت بخش خصوصی مدرنترین محصول خود را در سالهای فعالیتش به بازار معرفی خواهد کرد.
اندیشه معاصر
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.