اقتصادی
وام بازنشستگان تامین اجتماعی | ۳۰ میلیون تومان به حساب این بازنشستگان واریز شد
وام بازنشستگان یکی از مسائل به شدت مهم برای بازنشسته ها میباشد.
اقتصادی
وام بازنشستگان یکی از مسائل به شدت مهم برای بازنشسته ها میباشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، وام بازنشستگان یکی از تسهیلاتی است که برای تمامی افراد سوالهای زیادی را ایجاد کرده است. وام بازنشستگان یکی از موضوعاتی است که تمامی بازنشسته ها به دنبال دریافت آن هستند. وام بازنشستگان با شرایط استثنایی اش توانسته برای خیلی از افراد توجه بسیاری داشته باشد و افراد به دریافت آن مشتاق شوند. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
بازنشستگان واجد شرایط دریافت و ثبت نام وام ۳۰ میلیونی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، می توانند با مراجعه به کانون های بازنشستگی هر استان یا شهرستان ، اقدام به ثبت نام برای دریافت وام بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه نمایند به عنوان مثال ساکنین سمنان، می توانند با مراجعه برای ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی سمنان، درخواست ثبت نام وام خود را نیز داشته باشند.
برای ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی، البته در صورتی که ثبت نام این وام مانند سال گذشته به شکل غیرحضوری امکان پذیر باشد، مطابق راهنمای تصویری می باشد. ابتدا می بایست وارد سامانه ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی، به نشانی اینترنتی vaam.kabtatamin.ir شوید. سپس، گزینه ثبت نام وام را از بالای صفحه سایت ثبت نام وام بازنشستگان، انتخاب نمایید.
در این مرحله، متقاضیان، می بایست برای ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی، تمامی اطلاعاتی که در فرم وام ضروری مستمری بگیران، نمایش داده شده است را به طور دقیق ثبت نمایند.
افراد متقاضی، پس از تکمیل فرم وام ضروری مستمری بگیران، به طور کامل، می بایست جهت تکمیل ثبت نام خود، گزینه بازبینی اطلاعات را انتخاب نمایند./هیوا
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: سومین مرحله وام قرض الحسنه ۳۰۰ میلیون ریالی به حساب بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش این سازمان پرداخت شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: با اتمام فرایند پرداخت در مرحله سوم ، در مجموع ۱۱۹ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۳ از سوی این سازمان پرداخت شده است.
سازمان تأمین اجتماعی، سالاری در خصوص زمان واریز این تسهیلات و شرایط آن گفت: سومین مرحله پرداخت این تسهیلات به تعداد ۴۰ هزار فقره به حساب بازنشستگان واجد شرایط واریز شد.
وی در رابطه با مجموع مبالغ پرداخت شده به عنوان تسهیلات بازنشستگان نیز خاطرنشان کرد: با پرداخت سومین مرحله، در مجموع بیش از ۱۱۹ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه ۳۰۰ میلیون ریالی در سال جاری از مسیر بانک رفاه کارگران به بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی اعطاء شده است.
سالاری گفت: با انعقاد تفاهم نامه بین سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران تلاش داریم تا فرایند پرداخت این تسهیلات تا پایان سال تسریع شود./تین نیوز
اسماعیل للـهگانی با اعلام این خبر افزود: سومین مرحله پرداخت این تسهیلات به تعداد ۴۰ هزار فقره، روز شنبه ۱۷ آذر ماه به صورت کاملا غیرحضوری، بدون حضور در شعبه و بدون نیاز به ضامن، به حساب بازنشستگان واجد شرایط واریز شد.
وی تصریح کرد: با پرداخت سومین مرحله، در مجموع بالغ بر ۱۱۹ هزار فقره تسهیلات قرضالحسنه ۳۰۰ میلیون ریالی به مبلغ حدود ۳۶.۰۰۰ میلیارد ریال در سال جاری از سوی بانک رفاه کارگران به بازنشستگان و مستمریبگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی اعطاء شده است.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: در سال جاری در چهار مرحله حدود ۴۲.۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه به بازنشستگان پرداخت شده که سه مرحله این تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی و یک مرحله نیز ۲۰۰ میلیون ریالی بوده است.
افزایش رقم وام بازنشستگان تامین اجتماعی
للـهگانی خاطرنشان ساخت: مبلغ این تسهیلات پیش از این هر فقره ۲۰۰ میلیون ریال بود که با موافقت بانک رفاه کارگران و با انعقاد تفاهمنامه فیمابین سازمان تامین اجتماعی و این بانک به هر فقره ۳۰۰ میلیون ریال افزایش یافت./اقتصاد آنلاین
شمس الدین حسینی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با حضور در برنامه تلویزیونی صف اول به تشریح اقدامات و برنامههای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی پرداخت.
حسینی در ابتدای این برنامه اظهار کرد: امروز بیشتر درباره حقوق و دستمزد در موضوع لایحه بودجه در مجلس بحث شد. یکی از بحثها درباره افزایش حقوقها بود که به عبارتی برای کارکنان و بازنشستگان حداقل ۲۰ درصد رشد حقوق داریم. در خصوص کمیته امداد هم باید گفت که مستمری افرادی که تحت حمایت این کمیته هستند ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است. در مجموع سعی ما این بود که حقوق مستمری بگیران و کارکنان افزایش پیدا کند؛ اگرچه نمیتواند فشارها را کم کند، اما سعی در افزایش آن داشتیم.
حسینی تاکید کرد که بودجه نویسی در کشور ما قانون نویسی است و ما سعی کردیم با توجه به قانون هفتم آن را اجرایی کنیم.
شمس الدین حسینی درباره معوقات حقوق بازنشستگان گفت: ما از برنامه هفتم این پیگیری را برای این عزیزان داشتیم. در قانون هفتم پیشبینی شد که این متناسبسازی حقوقها در یک بازه زمانی سه ساله به دست این عزیزان برسد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد که طبق اصل ۷۵ قانون اساسی نمایندگان مجلس نمیتوانند احکامی را تصویب کنند که باعث کاهش درآمد دولت شود. هنر ما در مجلس این بود که همان چیزی که مغفول مانده بود را در قانون بیاوریم. دولت اکنون پذیرفت که این مسئله حل نشده را طی ۳ سال عملی کند که امسال کمی تاخیر را در اجرای وظایف دولت شاهد هستیم.
شمس الدین حسینی درباره موضوع مالیات در کشور تاکید کرد که تمام مالیاتهای کشور به خزانه وصول میشود و این که این مالیاتها در چه اقداماتی و مصارفی هزینه شود کار دیوان محاسبات است. ما هم تحت هر شرایطی دولت را تحت نظارت داریم که یک درصد مالیات بر ارزش افزودهای که درآمدش برای دولت تعیین شده است برای بازنشستگان هزینه شود.
به گفته شمس الدین حسینی در خصوص مالیات باد توجه کنیم که این موضوع کارکردهای مختلفی داره و یکی از این کارکردها تامین منابع مالی برای دولت است. امروز برای سرمایه گذاری بزرگ که سهاداران خرد فراوانی دارد باید از معافیتهای مالیاتی استفاده شود کاری که بسیاری از کشور هیا بزرگ انجام میدهند.
اگر پایه مالیاتی جدیدی را ایحاد کنیم اولین قشری که اعتراض میکنند همین رسانهها هستند
حسینی همچنین گفت که در قانون هفتم پیشرفت حکمی را گذاشتیم و حکم آن بود که قوانین دائمی نباید در خلال بودجه اصلاح شود این که هر سال بیاییم قوانینها را مثلا در مالیاتها را تغییر دهیم همان بی ثباتی است که منجر به بی ثباتی میشود.
رئیس کمیسون اقتصادی معتقد است که متاسفانه نتوانستیم بخشی از قدرت خرید از دست رفته را جبران کنیم. امسال، اما معافیت مالیاتی را در حقوقها به ۱۲ میلیون رساندیم و سال دیگر این مبلغ را به ۲۴ میلیون افزایش دادیم و در این زمینه اقدامات خوبی را برای مردم داشتیم.
وی درباره موضوع رشد اقتصادی تاکید کرد یکی از تلاشهای ما در کمیسوین تلفیق این بود که کامل به برنامه هفتم پایبند باشیم.
یکی از قوانین خوب ما در زمینه واردات بود. ما پذیرفتیم که دولت سوخت را وارد کند، اما عنوان کردیم که هر اقدامی که در این زمینه انجام میدهد باید شفاف باشد.
شمس الدین حسینی در باره موضع مالیات بر عایدی سرمایه گفت: این موضع باید با صبر درباره اش سخن گفت. ما اگر پایه مالیاتی جدیدی را ایحاد کنیم اولین قشری که اعتراض میکنند همین رسانهها هستند. این مسئله یکی از موضوعات و پایههای مهم ما است و ایرادات شورای نگهبان به این قانون بسیار گسترده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد که وزیر دولت جدید از ما فرصتی خواست که این قانون را کمی بیشتر تحلیل کنند و با تغییر مجلس هم این قانون کمی تاخیر در آن افتاد. اما به صورت کلی زمانی را نمیتوانیم درباره عملی شدن این قانون بگوییم
شمس الدین حسینی در انتها و درباره نرخ ارز در کشور عنوان کرد که در این بودجه رویکرد دولت آن است که میخواهد تعدد نرخها و فاصله آنها را کم کند. اصل رویکرد را به عنوان کارشناس میپذیریم. اما این که دولت میخواهد به نرخ ارز بالاتر برود بایستی حقوقهای ورودی را تعدیل کند./خبرنگاران جوان
اندیشه معاصر
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.