همسان سازی حقوق بازنشستگان امروز تصویب شد؟

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان خط قرمز ما است؟ منظور چیست؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ،حمدرضا پورابراهیمی داورانی با اشاره به تصویب متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در جلسه عصر شنبه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه، گفت: پیشنهاد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در کمیسیون تلفیق مجلس به تصویب رسید که براساس این پیشنهاد، پس از مصوبه چند روز گذشته کمیسیون برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و در پی دستور رئیس مجلس موضوع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی نیز جهت طرح در دستور کار کمیسیون تلفیق قرار گرفت.

از طرفی حمیدرضا حاجی‌بابایی در گفت‌وگو با خبرنگارها  با اشاره به مصوبه اخیر کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان در طول برنامه هفتم توسعه، گفت: بر اساس مصوبه جدید کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین اجتماعی باید انجام شود و آنان باید ۹۰ درصد حقوق و فوق العاده‌های شاغلان هم ردیف خود را دریافت کنند.

حاجی‌بابایی تصریح کرد: اکثر بازنشستگان کشور به دلیل تورم بالا نمی‌توانند زندگی خود را به خوبی اداره کنند و بر این اساس باید حقوق بازنشستگان با شاغلان همتراز آنان همسان‌سازی شود. این موضوع هنوز در صحن مجلس مطرح نشده، اما با توجه به اینکه چندین بار در کمیسیون تلفیق اصلاح شده است، فکر نمی‌کنم این موضوع برای تصویب در مجلس با موانعی روبرو شود.

وی بیان کرد: پیش از این، صرفاً بحث متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری در کمیسیون تلفیق تصویب شده بود که کمیسیون تلفیق مصوبه خود را اصلاح کرد و موضوع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را همانند بازنشستگان کشوری و لشکری در برنامه هفتم توسعه لحاظ کرد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این مصوبه برای دولت بار مالی نخواهد داشت، اظهار داشت: ما منابع مالی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را مشخص کردیم و منابع این موضوع از محل تنفیذ ماده ۱۲ قانون برنامه ششم توسعه تأمین می‌شود.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق، دولت مکلف است بدهی خود به سازمان تأمین اجتماعی را بپردازد و از این محل، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی انجام شود. مسئله بازنشستگان و همسان‌سازی حقوق آنان برای ما خط قرمز است و از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کوتاه نمی‌آییم.
پایان/*

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.