پپ با اختلاف خیلی خیلی زیاد بهترین است

نمک در نمکدان شوری ندارد بهترین مربی دنیا باکسی شوخی ندارد!

تیری آنری، سرمربی تیم ملی امید فرانسه، در گفتگو با رادیو مونت‌کارلو به ستایش از پپ گواردیولا پرداخته و می‌گوید او با اختلاف بهترین مربی دنیا است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ،تیری آنری امروز مصاحبه‌ای مفصل با رادیو مونت‌کارلو انجام داد تا درباره روند کارش به عنوان سرمربی امیدهای فرانسه و برنامه‌ریزی برای حضور در المپیک پاریس توضیح بدهد اما آنچه در مصاحبه او مورد توجه قرار گرفت ستایش و تمجید آنری از پپ گواردیولا بود که در بارسلونا حضور در کنار او را از نزدیک تجربه کرده بود.

تیری آنری بعد از سال‌ها حضور در آرسنال و تبدیل شدن به اسطوره این باشگاه به بارسلونا رفت و از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ زیر نظر پپ بازی کرد. همین مدت کوتاه اما کافی بوده تا تیری آنری را به ستایشگر بزرگ پپ تبدیل کند.

سرمربی تیم ملی امید فرانسه در این مصاحبه گفت: “وقتی به بارسلونا رفتم به خودم می‌گفتم تو فوتبالیست خوبی هستی و به مشکل برنمی‌خوری هر چند چون سنم بالا رفته بود نگرانی‌هایی داشتم (خنده). ولی باور کنید وقتی وارد تیم شدم نمی‌توانستم آنچه را می‌بینم باور کنم. مدام از خودم می‌پرسیدم این چور فوتبالی است؟ سبکی که تیم پپ بازی می‌کرد فوق‌العاده بود و باید اعتراف کنم خیلی چیزها یاد گرفتم. وقتی پپ صحبت می‌کرد اوایل کار اصلا نمی‌فهمیدم چه می‌گوید. جذبه او آنقدر زیاد بود که مجبور بودی به آنچه می‌گوید گوش کنی و دستورهایش را مو به مو اجرا کنی. اما به عنوان فوتبالیست بارسا لازم بود هر جا که اقتضا می‌کند کیفیت خودت را هم به نمایش بگذاری. آخر کدام مربی‌ای است که در اولین تجربه‌اش از مربی‌گری همه جام‌ها را ببرد؟ ما یک سال قبل از پپ بزرگانی مثل تورام، زامبروتا، دکو و رونالدینیو را داشتیم ولی تیم هیچ جامی نبرد”.

آنری در ادامه صحبت‌هایش گفت: “چه چیزی گواردیولا را متفاوت می‌کند؟ دیسیپلین. با پپ نمی‌شود بگو بخند کرد. او با کسی شوخی ندارد. با هیچکس. اگر به حرف‌هایش احترام نگذارید و دستورات را اجرا نکنید بازی نخواهید کرد. پپ ساختاری به شما می‌دهد که دقیقا می‌دانید وقتی مالکیت توپ دست تیم است یا نیست چه باید بکنید. پپ به نظر من با اختلاف زیاد بهترین مربی است. با اختلاف خیلی خیلی خیلی زیاد. پپ در فوتبال یک پست ابداع کرده بود. کجا چنین مربی‌ای پیدا می‌شود؟ وقتی پپ در سیتی است من با اینکه اصلا هوادار سیتی نیستم ولی برای تماشای بازی‌هایشان می‌روم چون می‌دانم تیم او زیبا بازی می‌کند.”

پایان/*

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.