• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 5 October - 2022

اخبار ویژه

پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟ مواد لازم برای تهیه مرغ لیمویی فال ابجد 16 مهر 1401/ فال ابجد شنبه 16مهر 1401 درخواست عجیب بازیکنان پرسپولیس از باشگاه خبر خوش برای معلمان متقاضی رتبه بندی موکا افرا ، نوشیدنی عصرهای پاییز هشدار جدی سازمان هواشناسی به کشاورزان حدود نیمی از بازداشت‌شدگان ناآرامی‌های اخیر آزاد شدند جزئیات پرونده نیکا شاکرمی اعلام شد خبر خوش برای نگهداری سالمندان هفته آینده لایحه افزایش حقوق‌ها در مجلس بررسی می‌شود رئیس قوه قضائیه: مردم از ما انتظار رفتار و تصمیم خوب دارند توصیه پلیس برای جلوگیری از سرقت تلفن همراه بارش باران در شمال کشور/ ورود گرد و خاک از عراق به مرزهای غربی این گونه سیب زمینی سرخ کرده سالم تری مصرف کنید آب‌لیمو را در این نوع ظرف نگهداری کنید وضعیت ترافیکی جاده های کشور در 13 مهر 1401/ ترافيك سنگين در محور هراز و چالوس غلات تصفیه شده نخورید مضرات هله هوله برای سلامتی همه چیز در مورد رژیم غذایی MIND برای پیشگیری از زوال عقل

میگوی سالم را از فاسد تشخیص دهید

  • کد خبر : 1352481
  • 31 شهریور 1401 - 22:31
میگوی سالم را از فاسد تشخیص دهید
میگوی سالم دارای رنگ روشن است، در حالی که میگوی فاسد به ویژه در قسمت سرسینه، دم و پوست دارای سیاه شدگی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، میگوی سالم را از فاسد تشخیص دهید. سینه و دم در میگوی سالم به طور کامل به هم متصل، بافت ها سخت و سالم و چشم ها به طور کامل روشن، براق و محکم است، در حالی که در ماهی فاسد اکثر چشم ها از بین رفته است و بوی شدید و تند آمونیاک استشمام می شود.

عمر نگهداری میگوی تازه بدون بسته بندی هفت روز ( در دمای صفر تا ۲ درجه سانتی گراد)، میگوی تازه بسته بندی شده در بسته های معمولی سه روز (در دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد)، بسته بندی در خلاء پنج روز و بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده هفت روز است. اما میگوی منجمد بسته بندی شده را می توان به مدت ۱۲ ماه در دمای ۱۸- نگهداری کرد و باید به این نکته توجه داشته باشیم که عمر نگهداری از زمان صید محاسبه می شود.

در هنگام پخت، گوشت میگوی سالم و تازه به رنگ قرمز در می آید. در حالی که در میگوی فاسد ایجاد رنگ قرمز بستگی به درجه فساد میگو دارد؛ به این معنی که هر اندازه میگو بیشتر فاسد شده باشد، مقدار پیدایش رنگ قرمز کاهش می یابد.

انواع تقلب و تخلف بهداشتی در نگهداری و فروش میگو

·         بهداشتی نبودن یخچال و وسایل مورد استفاده

·         تغییر تاریخ تولید و انقضای میگوی بسته بندی شده

·         تامین میگو از منابع غیر مجاز

·         عرضه و فروش میگوی بسته بندی تاریخ گذشته

·         نپوشاندن کامل میگوی تازه با یخ

·         رعایت نکردن دمای یخچال و فریزر در زمان عرضه

·         رعایت نکردن اصول بهداشت فردی از جمله نداشتن لباس کار مناسب، کارت بهداشت و گواهی سلامت

·         رعایت نکردن اصول بهداشت محل کار، میز و وسایل مورد استفاده

·         یخ زدایی میگوی منجمد و عرضه آن به صورت تازه

·         استفاده از میگوی فاسد در تولید فرآورده های میگو

برای خرید محصول ایمن و با کیفیت و همچنین حفظ سلامت خود، خرید از مراکز معتبر و دارای پروانه‌ی بهداشتی توصیه می شود.
«الهام باباعلی»، کارشناس ارشد ایمنی و بهداشت مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1352481

برچسب ها

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع