شوک دوم به پرسپولیس؛

میلاد سرلک مفت و مجانی اخراج شد!

میلاد سرلک در اوایل نیمه دوم با خطا روی رونالدو از زمین اخراج شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ،پرسپولیس در این بازی به دلیل وضعیت بد چمن حسابی به دردسر افتاد و شاید بشود گفت چمن آزادی ابتدا مهدی ترابی و سپس میلاد سرلک را از پرسپولیس گرفت!

مهدی ترابی در ابتدای بازی با پیچ خوردن مچ پایش مصدوم و تعویض شد و دقایقی بعد در نیمه اول، میلاد سرلک که تعادلش را از دست داده و نقش بر زمین شده بود با خطای هند کارت زرد دریافت کرد.

سراک در دقیقه ۵۱ با یک خطای بی مورد مفت و مجانی اخراج شد تا شوک دوم به پرسپولیس وارد شود. استوک میلاد روی پای کریستیانو رونالدو رفت و داور بدون مماشات به او کارت زرد دوم را نشان داد و در کمال ناباوری کارت قرمز مقابل چشمانش قرار گرفت.

به این ترتیب پرسپولیس در نیمه دوم باید بیش از ۴۰ دقیقه با یک یار کمتر بازی کند و بدون شک فشار ستاره‌های النصر بیش از پیش خواهد شد.

پایان/*

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.