19:32 - 1403/08/21

عکس دیده نشده از مهراوه شریفی نیا در کنار همسر عاشقش

مهراوه شریفی نیا در 8 سالگی و با بازی در فیلم سینمایی دزد عروسک ها و درکنار مادرش آزیتا حاجیان وارد عرصه بازیگری شد. دزد عروسک ها فیلمی به کارگردانی محمدرضا هنرمند و بازیگری اکبر عبدی، آزیتا حاجیان و مهراوه شریفی نیا ساخته سال 1368 است.

عکس دیده نشده از مهراوه شریفی نیا  در کنار همسر عاشقش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، مهراوه شریفی نیا در ۲۹ فروردین ماه ۱۳۶۰ در تهران متولد شد. او دیپلم ریاضی-فیزیک دارد و مشغول تحصیل در رشته موسیقی در دانشگاه هنر تهران می باشد و ساز تخصصی او پیانو است. شریفی نیا یک ترم در رشته کارگردانی سینما درس خواند اما از ادامه تحصیل در این رشته انصراف داد. او در پروژه «شاخه گلی برای دبورا» دستیار کارگردان ضیاءالدین دری بود. 

مهراوه شریفی نیا در ۸ سالگی و با بازی در فیلم سینمایی دزد عروسک ها و درکنار مادرش آزیتا حاجیان وارد عرصه بازیگری شد. دزد عروسک ها فیلمی به کارگردانی محمدرضا هنرمند و بازیگری اکبر عبدی، آزیتا حاجیان و مهراوه شریفی نیا ساخته سال ۱۳۶۸ است.

مهراوه شریفی نیا

 

 

مطالب مرتبط