• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 29 November - 2022

جام جهانی 2022

ترکیب احتمالی آمریکا برای دیدار برابر تیم کی‌روش نام طارمی در صدر رکوردداران خلق موقعیت در جام جهانی ۲۰۲۲ + فیلم رسانه‌ای که شهامت حرف زدن ندارد + فیلم کری‌خوانی بی نظیر ایرانی‌های حاضر در دوحه برای تیم آمریکا+ فیلم جدول پخش زنده بازی های امروز 8 آذر 1401 سنگ تمام مسکو برای تیم ملی ایران/ قلب ما با توست+ فیلم پیشگویی رضا عطاران سال‌ها قبل از ادعا‌های مزدک میرزایی در اینترنشنال+ فیلم بند ۱۳ اساسنامه فیفا خبرساز شد/ امریکا حذف شد؟ پاسخ دندان شکن خانعلی زاده به خبرنگار امریکایی+ فیلم رسانه آلمانی برای سردار آزمون سنگ تمام گذاشت جام جهانی 2022| آخرین احتمالات صعود در گروه ایران نظرات هواداران خارجی تیم ملی ایران + فیلم سرلک به دربی می‌رسد ترس ایران از تبانی بریتانیایی! چرا آسفالت‌های دوحه آبی رنگ است؟ + فیلم ستاره تیم ملی مشتری اروپایی پیدا کرد جام جهانی 2022 قطر| آخرین تمرین تیم ملی پیش از رویارویی با آمریکا + فیلم سختی کار کی‌روش برای انتخاب دروازه‌بان بیشتر شد اسپانیا ۱ – آلمان ۱ / زنگ خطر برای ژرمن ها به صدا درآمد آمار بازی آلمان و اسپانیا

طرز تهیه کیک کنجدی به عنوان بک میان‌وعده مقوی

  • کد خبر : 1354329
  • 09 مهر 1401 - 11:00
طرز تهیه کیک کنجدی به عنوان بک میان‌وعده مقوی
کیک کنجدی نوعی کیک مقوی و خوشمزه است که از یک لایه کنجد روی کیک تشکیل شده است. این کیک یک گزینه فوق العاده عالی برای عصرانه و در کنار یک فنجان چای است و به خصوص برای بچه‌ها یک میان وعده مقوی و خوشمزه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از شهر آرا نیوز ،طرز تهیه کیک کنجدی به عنوان بک میان‌وعده مقوی. دانه‌های کنجد ممکن است کوچک باشند، اما خواص زیادی برای سلامتی دارند. برای نمونه، مصرف کنجد برای سلامت پوست و مو بسیارمفید است. برای همین، لازم است شیوه‌های آشپزی با این ماده خوراکی را کم کم یاد بگیریم مانند پخت کیک کنجدی که امروز می‌خواهیم طرز تهیه آن را آموزش دهیم.

 

مناسب برای: ٨ نفر

 

زمان برای پخت: ٤٠ دقیقه

مواد لازم برای تهیه کیک کنجد:

تخم مرغ: ٤ عدد

شکر:  ۵/۱ لیوان

روغن: یک لیوان

ماست: یک لیوان

وانیل: کمی

بکینگ پودر:  یک قاشق مرباخوری

آرد: ۲ لیوان

کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه کیک کنجد:

تخم مرغ، شکر و وانیل را ٥ دقیقه با هم زن هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود.

ماست و روغن را به مخلوط اضافه کنید و باز با هم زن خوب هم بزنید تا یکدست شود.

آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک و به مخلوط کیک اضافه کنید. این بار برای هم زدن از قاشق استفاده کنید و تا مخلوط شدن کامل آرد با دیگر مواد، به هم زدن ادامه بدهید.

کف قالب را چرب کنید و کامل کنجد بپاشید. خمیر را داخل قالب بریزید و آن را با فری که از قبل گرم کرده اید، ٣٥ تا٤٠ دقیقه با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد بپزید.

چند نکته

بعد از گذشت ٣٠ دقیقه از زمان آغاز پخت، به کمک یک خلال، کیک را بررسی کنید. اگر خمیر به خلال نچسبید، یعنی کیک پخته است و نیازی نیست بیش از آن درون فر بماند.

اگر کیک به قالب می‌چسبد، بعد از چرب کردن، آرد بپاشید و بعد کنجد بریزید.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1354329
  • منبع : شهرآرا نیوز

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع