• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

جام جهانی 2022

شادی گل چشمی در بین برترین‌های فیفا گل چشمی به ولز در بین بارونکردنی‌ترین گل‌های جام جهانی قطر + فیلم هردم از باغ بری می رسد/ باز هم سقوط تیم ملی ایران زن زیبای عمانی در جام جهانی 2022 قطر از شوهرش جدا شد + علت و فیلم خبر بد برای هواداران استقلال از راه رسید جدیدترین اخبار ورزشی از سایت باشگاه استقلال | ستاره محبوب استقلال از دربی محروم شد! / مرد محبوب استقلال، ماندگار در جام جهانی کارلوس کی روش در جام جهانی قطر 15هزار میلیارد پاداش گرفت + جزئیات خداحافظی کارلوس کی‌ روش با تیم ملی فوتبال قطعی شد + جزئیات جدول برنامه روز چهاردهم جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در مرحله یک هشتم نهایی ورزش سه پخش زنده / برنامه پخش زنده فوتبال امروز جام جهانی 2022 محیا دهقانی روی شبکه زنده غوغا به پا کرد + فیلم خداحافظی کی روش با تیم ملی فوتبال ایران برای همیشه! / کارلوس کی روش رفتنی شد؟ عجیب ولی واقعی؛ ستاره پرسپولیسی در لحظه آخر به جام‌جهانی نرفت! جلسه سرنوشت‌ساز برای تعیین تکلیف کی روش دبی از جام جهانی قطر چقدر سود برد؟ حسرت بزرگ برای فوتبال ایران با مصاحبه سرمربی ژاپن در خصوص آسیایی‌ها/ کاش کی‌روش هم اینطور فکر می‌کرد! خلاصه بازی اروگوئه و غنا | باخت جوانمردانه نماینده آفریقا با حذف اروگوئه + فیلم ۲ گزینه داخلی برای نیمکت ایران؛ سرمربیان جوان جانشین کی روش می شوند؟ جام جهانی قطر| خشم ژرمن‌ ها از شکست اسپانیا برابر ژاپن؛ انتظارش را نداشتیم! بدرقه تمسخرآمیز قطری‌ها از آلمان / وداع جانسوز آلمانی ها از جام جهانی به سوی منزل

طرز تهیه میگو پلو، غذای اصیل و خوشمزه جنوبی

  • کد خبر : 1354777
  • 12 مهر 1401 - 0:00
میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه استان هرمزگان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پلو در ادامه با ما همراه باشید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،طرز تهیه میگو پلو، غذای اصیل و خوشمزه جنوبی. میگو پلو یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستور‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف‌ترین غذا‌های استان‌های جنوبی کشورمان است و بهترین میگو پلو در جنوب کشور متعلق به استان بوشهر می‌باشد.

مرحله اول

برای تهیه میگو پلو بوشهری ابتدا میگو‌ها را تمیز می‌کنیم و با یک چاقوی تیز رگ سیاه رنگ موجود در پشت میگو‌ها را خارج می‌کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم، سپس مقداری روغن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، میگو‌ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به میگو‌ها اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوممگیو‌ها را پس از اینکه به خوبی سرخ شدند، از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم. در ادامه پیاز‌ها را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می‌کنیم، سپس به همراه کمی روغن به یک قابلمه مناسب اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه پیاز‌ها سبک شدند، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم و تفت دادن مواد را دو دقیقه دیگر ادامه می‌دهیم. در همین حین گوجه فرنگی‌ها پوست می‌گیریم و با رنده ریز درون قابلمه رنده می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر و فلفل سبز را نیز رنده می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم. در ادامه گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد می‌کنیم و به همراه میگو‌های سرخ شده به قابلمه می‌افزاییم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و مواد به روغن افتادند، برنج را به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا با دیگر مواد یکدست شود. ضمن اینکه تفت دادن برنج باعث می‌شود که پس از پخت وا نرود.

مرحله هفتم

در این مرحله ۳ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج به خوبی بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود، سپس کمی روغن به صورت پخش روی برنج می‌ریزیم و درب قابلمه را با دم کنی می‌پوشانیم.

مرحله هشتمحالا حرارت زیر قابلمه را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم میگو پلو به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا آماده شود. پس از اینکه غذا آماده شد، آنرا درون قابلمه ترکیب می‌کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس درون دیس می‌کشیم.اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1354777

برچسب ها

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع