• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 27 November - 2022

جام جهانی 2022

فوتبال؛ آخرین بهانه برای همدلی و اتحاد / برد تیم ملی را مصادره نکنید! لهستان ۲ عربستان ۰ / لواندفسکی نسخه عربستان را پیچید کی روش، چطور تیم ملی را جمع کرد؟ کاپیتان تیم ملی: ماجرایی که برای پرچم ایران ساختند نامردی بود/ ملی پوشان فقط به یک دلیل سرود ملی را نخواندند! واکنش کارلوس کی‌روش به بازداشت وریا غفوری توافق قربان بردیف با باشگاه روسی/ سرمربی تراکتور به لیگ کشورش برگشت عقاب‌ها شاهین را شکار کردند؛ خبری از هلهله دوباره سعودی‌ها نبود/ لواندوفسکی به آرزویش رسید شاگردان مجیدی در جام حذفی تحقیر شدند/ گلباران کلبا در شب اخراج فرهاد پس از ۹۰ دقیقه درخشش؛ اشک ضارب بیرانوند هم درآمد! خبر بد برای هواداران پرسپولیس/ بیرانوند دربی را از دست داد؟ تمجید بی‌سابقه کی‌روش از بازیکنان تیم ملی رامین رضاییان دل مردم ایران را برد ساعت بازی تیم ملی ایران با آمریکا در جام جهانی 2022 قطر فغانی گل کاشت اونم چه گلی! استارت ایران برای بازی با آمریکا+ فیلم واکنش رهبر انقلاب به پیروزی تیم ملی در جام‌جهانی+ فیلم آخرین تغییرات از رنکینگ آنلاین فیفا جام جهانی قطر| تساوی آمریکا و انگلیس به‌نفع ایران + جدول گروه B واکنش سرمربی پورتو به دزدیدن مهدی طارمی توسط باشگاه ایتالیایی اعتراف تلخ گرت بیل ستاره تیم ملی ولز: له شدیم !

طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوص

  • کد خبر : 1353739
  • 07 مهر 1401 - 7:00
غذاهای عربی بسیار به ذائقه ایرانی ها نزدیک هستند پس در بین مردم محبوبیت خاصی دارند. شاورما عربی یکی از غذاهایی است که به شدت توصیه میشود تهیه و سرو کنید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوص. غذاهای عربی بسیار به ذائقه ایرانی ها نزدیک هستند پس در بین مردم محبوبیت خاصی دارند. شاورما عربی یکی از غذاهایی است که به شدت توصیه میشود تهیه و سرو کنید. در واقع این غذا به دو صورت سرو می شود که می توانید هر کدام را خواستید، انتخاب کنید.

مواد لازم برای طعم دار کردنِ مرغ

ماست۳ قاشق غذاخوری

سینه مرغ تکه شده ۱ کیلو

سیر۳ حبه

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

پابریکا نصف قاشق غذاخوری

ادویه شاورما، نمک و فلفل سیاه۱ قاشق غذاخوری

روش طعم دار کردنِ مرغ

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید تا مرینیت‌تان آماده شود؛ سپس مرغ را درون مواد بخوابانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.

سیب زمینی متوسط۴ عدد

نان نازک یا لواش۴ عدد

روغن به مقدار لازم

در مرحله بعد یک نان را به تکه های کوچک برش داده و کنار بگذارید. حالا سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش دهید. وقتی سیب زمینی ها را سرخ کردید و طلایی شدند، روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس؛ نان را با همان روغن سرخ کنید و وقتی طلایی رنگ شد؛ مستقیم از روغن بیرون بیاورید و در مرحله بعد مخلوط سس مخصوص شاورما را آماده کنید.

مواد لازم برای سس شاورمای عربی

ماست نصفِ پیمانه

تاهینی ۱ فنجان

سس مایونز نصف فنجان

آبلیمو نصف فنجان

سیر له شده ۴ حبه

نمک و آب به مقدار لازم

رب انار سلیقه ای و به میزان دلخواه

طرز تهیه سس شاورمای عربی و ادامه مراحل شاورما

ابتدا ماست، تاهینی، مایونز، سیر، آبلیمو، نمک و آب را با هم مخلوط کنید، کمتر از نصف لیوان آب بریزید تا مخلوط به غلظت مناسبی برسد.

سپس؛ مرغ ها را روی حرارت گذاشته و تا جایی هم بزنید که آبِ آن کاملا خشک شود. بعد رب انار را اضافه کرده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید و دو دقیقه بعد شعله را خاموش کنید.

شما می توانید شاورمای عربی و لبنانی را با برنج هم سرو کنید.

که برای تهیه برنج؛ دو فنجان برنج دانه کوتاه و کمی روغن نباتی داخل قابلمه بریزید؛ سپس آب داغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته شود.

اگر هم مایلید این غذا را با نان سرو کنید؛ نان هایی که کنار گذاشته بودید را کف سینی بچینید؛ سپس مخلوط لیمو و سیر و فلفل تند (در صورت تمایل) را هم روی نان بریزید. مقدار زیادی سیب زمینی و مرغ را روی هم نان ها بچینید. برای تزئین هم می توانید خیارشور، نان سمبوسه سرخ کرده و ورقه های پیاز، کمی سماق و جعفری خرد شده هم اضافه کنید. غذای شما آماده است!

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1353739

برچسب ها

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع