• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 1 February - 2023

جدیدترین اخبار

قیمت سکه و قیمت طلا چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ + جدول خبر خوش اول صبحی آموز شو پرورش برای معلمان وزش باد شدید در برخی نقاط کشور آهنگ بی کلام دهه فجر + دانلود / نماهنگ دهه فجر + دانلود فال ابجد فردا 13 بهمن 1401 / فال ابجد امروز + تفسیر/ سعی کنید در زندگی از انرژی های منفی دوری کنید فال روزانه فردا پنج شنبه 13 بهمن 1401 + فال روزانه نمناک /اجازه دهید قبل از اینکه دهان تان را برای شکوه و شکایت بگشایید، احساسات تان خود به خود ناپدید شوند هشدار تهدیدآمیز ایران به آمریکا آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان از زبان رئیسی+ فیلم(12 بهمن) خبر بد آموزش و پرورش از رتبه بندی معلمان/ زمان قطعی احتساب رتبه بندی معلمان جنجالی شد خبر بد یک استقلالی برای ساپینتو! مهدی رحمتی به یحیی در نشست خبری چه گفت؟ گزینه میزبانی فینال جام حذفی در انتظار افتتاح! مهاجم پرسپولیسی به خواسته اش رسید/ پرسپولیس عقب نشینی کرد تصمیم عجیب ساپینتو درباره ستاره استقلال مهدی طارمی هم سیاسی شد؟ رستمی: امیدوارم به استقلال گل بزنم لطف بزرگ فرهاد مجیدی در حق استقلال! کامنت کنعانی برای کی‌روش به قطر هم رسید! تصمیم سرنوشت ساز یحیی گل محمدی برای مهاجم برزیلی رفع ابهام بزرگ استقلال برای جذب بازیکن خارجی

طرز تهیه سوپ قارچ؛ لذیذ و مقوی

  • کد خبر : 1273347
  • 02 اسفند 1400 - 6:49
طرز تهیه سوپ قارچ؛ لذیذ و مقوی
طعم قارچ، برنج و گردن مرغ در کنار یکدیگر یک سوپ خوشمزه به نام سوپ قارچ به شما تحویل می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، این سوپ کاملاً غنی است و سرشار از پروتئین‌های مختلف است. این سوپ برای دوستداران قارچ بسیار عالی و منحصربه‌فرد است. طعم قارچ، برنج و گردن مرغ در کنار هم این سوپ را تبدیل به یک سوپ پرطرفدار کرده است.

مواد لازم برای ۶ نفر

۱ پیمانه برنج

۱ حبه سیر خردشده

۱ ق س برگ نعنا

۶ پیمانه آب

۴۰۰ گرم قارچ خردشده

۲ ق س آب لیمو

۶ عدد گردن مرغ

۶ ق س کره آب‌شده

۲ ق س روغن‌زیتون

۱ ق چ رب گوجه‌فرنگی

۱ عدد پیازچه خردشده

۲ ق س آرد سفید

۳ ق س جعفری خردشده

پیمانه خامه

به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱. در یک قابلمه مناسب نعنای خردشده، ۶ پیمانه آب و کمی نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از قبل خیس کرده بودید داخل قابلمه بریزید. حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و حدود ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود، سپس برگ نعنا را از قابلمه خارج کرده و برنج را آبکشی کنید.

۲. داخل قابلمه ۳ قاشق کره را همراه با روغن‌زیتون بریزید، سپس سیر، پیازچه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا سیر و پیازچه نرم شوند.

۳. حالا گردن مرغ را همراه با جعفری خردشده و مقداری آب داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گردن مرغ نرم شود. بعد از حدود ۴۰ دقیقه آرد را در مقداری آب حل کنید، سپس آن را همراه با خامه و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. برنج را هم در این مرحله اضافه کنید. مواد را به‌آرامی هم بزنید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.

۴. در تابه‌ای بقیه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ را همراه با آب‌لیمو داخل آن تفت دهید. قارچ تفت داده‌شده را هم داخل سوپ بریزید. بعد از حدود ۵ دقیقه سوپ را در ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1273347
  • منبع : برترین ها

برچسب ها

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع