• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 9 February - 2023

جدیدترین اخبار

ستاره ای که یاد کریم باقری را در پرسپولیس زنده کرد حسرت تمام‌نشدنی آقای مهاجم روی نیمکت! بدترین حکم ممکن برای کاوه رضایی! مجیدی: انگیزه الظفره کار ما را سخت می‌کند امیرعبداللهیان: همکاری ایران با آژانس تداوم دارد/‌هیچ‌گاه از مذاکره و دیپلماسی فاصله نگرفته‌ایم خبری مهم از باشگاه استقلال امروز پنجشنبه 20 بهمن 1401| جلسه فوری فتح الله زاده با اعضای هیئت مدیره/هشدار به استقلال: پول استراماچونی را بدهید شادی جنجالی گلزنی دیاباته این بار در ورزشگاه تختی ستاره لیگ ایران پنجمین غایب سپاهان در بازی بزرگ فوری؛ سرپرست تیم رتبه15 جدول لیگ برتر محروم شد+علت خداحافظی ستاره استقلال با لیگ ایران/ تور بزرگ تیم ازبکستانی به صید کردن شاه ماهی آبی پوش/تیم بعدی عزیزبک آمانوف مشخص شد/شکایت استقلال و هافبک ازبکستانی از یکدیگر آزادی:انگیزه‌‌‌های زیادی برای گلزنی دارم بی نقص ترین داوری در لیگ ایران/ حیدری بی نقص ترین داور لیگ امسال واکنش فوری ستاره معروف پس از تساوی تیمش در مقابل سرمه ای پوشان سیرجان پرسپولیس| دیاباته امپراتور را امیدوار کرد/ آغاز درخشش یاغی محبوب در جمع سرخ پوشان/گل پرسپولیس به نام دیاباته ثبت شد سرنوشت عجیب دو سرمربی تیم ملی ایران/ چرا دراگان تیمی را برای مربیگری پیدا نکرد؟ ورزشگاه میزبان بازی پیکان _ استقلال مشخص شد استخدام بانک قرض الحسنه مهر ایران + آخرین مهلت ثبت نام بانک قرض الحسنه مهر ایران جمعه 21 بهمن 1401+ جزئیات ریسک بزرگ سرمربی اروپایی برای ستاره محبوب سرخ پوشان پرپسولیسی عاشقانه های ستاره سادات قطبی با پسرش / آمادگی خانم مجری محجبه برای عید نوروز خبر فوری از باشگاه استقلال/ شاه ماهی نقل و انتقالات استقلال در آستانه محرومیت

طرز تهیه سس گوجه تند

  • کد خبر : 1366510
  • 05 آذر 1401 - 22:30
طرز تهیه سس گوجه تند
سس گوجه تند از خوراکی‌های جدایی ناپذیر از سفره های ایرانیان است. اگر بتوان این سس خوشمزه را در خانه تهیه کرد، می توان سلامت اعصای خانواده را تضمین کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصربه نقل از الو دکتر، بسیاری از بانوان ایرانی همه ساله سس گوجه مصرفی خود را برای مدت طولانی تهیه میکنند. اما این سس اگر از نوع تندش باشد، طرفداران بیشتری را به خود جذب میکند. به همین خاطر ما در این قسمت طرز تهیه سس گوجه تند را برای شما نوشته ایم.

طرز تهیه سس گوجه تند

شما برای تهیه این سس گوجه تند یا رب احتیاج به ده کیلو گوجه فرنگی دارید. و پس از تهیه حدود ۷ الی ۱۰ پیمانه نیم لیتری سس گوجه فرنگی خواهید داشت که برای روزهای سرد که تهیه گوجه فرنگی تازه کمی سخت است بسیار مناسب بوده ضمن اینکه خانگی بوده و برای سلامتی افراد خانوده نیز مضر نخواهد بود. اگر تمایل به تهیه رب دارید با حذف مواد موجود در سس می توانید دقیقا به همین روش رب گوجه فرنگی را تهیه کنید.

مواد مورد نیاز:
۱۰ کیلوگرم گوجه فرنگی
۳ فنجان پیاز خرد شده
۶ حبه سیر
یک چهارم فنجان روغن زیتون
۱ قاشق غذا خوری پونه کوهی
۲ قاشق چای خوری ریحان خشک شده
۲ قاشق چای خوری مرزنجوش خشک شده
۳ عدد برگ بو
یک و نیم قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ قاشق غذا خوری شکر
نمک ۲ قاشق غذا خوری
نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده (۱ قاشق چای خوری اضافه چنانچه طعم تند را می پسندید)
یک قاشق غذا خوری آب لیمو

طرز تهیه:
ابتدا گوجه فرنگی ها را با آب سرد بشویید. آنها را به چهار قسمت برش بزنید و کناری بگذارید.

یک تابه نسبتاً بزرگ را بردارید. روغن زیتون را درون آن بریزید پیازهای خزد شده و سیر را اضافه کنید و در روغن سرخ کنید.

پس از سرخ شدن پیاز و سیر، گوجه فرنگی، پونه کوهی، ریحان، مرزنگوش، برگ بو، فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز خرد شده و شکر را اضافه کنید.

تمامی مواد درون تابه را با یک درجه حرارت ملایم و یکنواخت به مدت ۲۰ دقیقه درون تابه تفت بدهید و مدام با قاشق هم بزنید تا مواد در تابه نسورند. پس ازا اینکه مواد به جوش آمدند برگ بوها را از درون تابه بردارید. زیر گاز را خاموش کنید و تابه را کناری بگذارید.

بوسیله یک آسیاب یا هر وسله مشابهیگو[ه فرنگی ها را آسیاب کنید تا پوست و هسته های آنها جدا شوند.

گوجه فرنگی های آسیاب شده شده را درون یک قابلمه بزرگ بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید نا گوجه فرنگی ها به قابلمه نچسبیده و نسوزند. مواد سس را هم که قبلا تهیه کرده اید را به گوجه فرنگی ها اضافه کنید، مدت زمان این کار در حدود ۸ ساعت می باشد تا زمانی که مقدار گوجه فرنگی ها به نصف برسند و غلیظ شوند. (بدون اضافه کردن مواد سس و تنها اضافه کردن نمک، این مرحله به تنهایی روش تهیه رب گوجه فرنگی است).

شیشه های درب دار را استریل کنید.

شیشه ای استریل شده را از آب خارج کنید و درون هر شیشه یک قاشق غذا خوری آب لیمو بریزید.شیشه را تکان دهید تا کل شیشه به آب لیمو آغشته شود.

درون شیشه ها را که هنوز گرم هستند سس گوج فرنگی داغ را بریزید. دقیقا لب پر نباشند و تا لبه درب یک سانتی متر فضای خالی باقی بماند. درب شیشه ها را ببندید.

شیشه ها را درون قایلمه ای بچینید تا نصف شیشه ها درون قابلمه اب جوش بریزید. به مدت ۳۵ دقیقه صبر کنید. زیر گاز را روشن کنید با حرارت خیلی ملایم ۵ دقیقه بگذارید تا آب جوش بیاید. زیر گاز را خاموش کنید، شیشه را از درون قابلمه خارج کنید.  سس گوجه تند شما آماده است.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1366510
  • منبع : الو دکتر

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع