• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 29 November - 2022

جام جهانی 2022

ترکیب احتمالی آمریکا برای دیدار برابر تیم کی‌روش نام طارمی در صدر رکوردداران خلق موقعیت در جام جهانی ۲۰۲۲ + فیلم رسانه‌ای که شهامت حرف زدن ندارد + فیلم کری‌خوانی بی نظیر ایرانی‌های حاضر در دوحه برای تیم آمریکا+ فیلم جدول پخش زنده بازی های امروز 8 آذر 1401 سنگ تمام مسکو برای تیم ملی ایران/ قلب ما با توست+ فیلم پیشگویی رضا عطاران سال‌ها قبل از ادعا‌های مزدک میرزایی در اینترنشنال+ فیلم بند ۱۳ اساسنامه فیفا خبرساز شد/ امریکا حذف شد؟ پاسخ دندان شکن خانعلی زاده به خبرنگار امریکایی+ فیلم رسانه آلمانی برای سردار آزمون سنگ تمام گذاشت جام جهانی 2022| آخرین احتمالات صعود در گروه ایران نظرات هواداران خارجی تیم ملی ایران + فیلم سرلک به دربی می‌رسد ترس ایران از تبانی بریتانیایی! چرا آسفالت‌های دوحه آبی رنگ است؟ + فیلم ستاره تیم ملی مشتری اروپایی پیدا کرد جام جهانی 2022 قطر| آخرین تمرین تیم ملی پیش از رویارویی با آمریکا + فیلم سختی کار کی‌روش برای انتخاب دروازه‌بان بیشتر شد اسپانیا ۱ – آلمان ۱ / زنگ خطر برای ژرمن ها به صدا درآمد آمار بازی آلمان و اسپانیا

طرز تهیه باقالی پخته؛ گرم و خوشمزه

  • کد خبر : 1292491
  • 09 مهر 1401 - 4:00
قبل از اینکه کرونا تمام سبک زندگی و تفریحاتمان را تغییر دهد، خوردن باقالی پخته‌های کثیف کنار خیابانی عجیب برای‌مان لذت‌بخش بود، اما حالا باید در خانه دست به کار شویم و یک باقالی پخته خوشمزه درست کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، قبل از اینکه کرونا تمام سبک زندگی و تفریحاتمان را تغییر دهد، خوردن باقالی پخته‌های کثیف کنار خیابانی عجیب برای‌مان لذت‌بخش بود، اما حالا باید در خانه دست به کار شویم و یک باقالی پخته خوشمزه درست کنیم.

مواد لازم:

  • باقالی تازه: ۴ کیلو
  • سرکه: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سماق و گلپر: به مقدار لازم

 طرز تهیه باقالی پخته؛ گرم و خوشمزه

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا ۴ کیلو باقالی تازه را از پوست درآورید. اگر باقالا خشک باشد به مدت یک روز در آب سرد بخوابانید. باید روی باقالی‌ها را یک وجب آب پر کند که موقع خیس خوردن آب کم نیاورید. زیرا بعد از یک روز درشت می‌شوند و آماده پخت می‌شوند.

۲. پس از شستن باقالی، در قابلمه‌ای بزرگ باقالی را بریزید و سپس آب زیاد روی باقالی‌ها بریزید و در ظرف را بگذارید و روی اجاقی با شعله‌ای متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید. حواستان باشد که تا جوش آمدن آب سعی کنید بالاسر باقالی بمانید، چون وقتی آب به نقطه جوش رسید باعث به حرکت درآوردن باقالی در ظرف شده و در نتیجه باعث سرریز شدن آب از ظرف می‌شود.

۳. وقتی آب باقالی جوشید شعله گاز را تا حد متوسط کم کنید که فقط آب داخل ظرف بیرون نریزد. اجازه بدهید باقالی‌ها به خوبی بپزند؛ نمی‌شود زمانی را مشخص کرد، زیرا زمان پخت باقالی بسته به جنس آن دارد.

۴. در مراحل آخر پخت نمک روی باقالی‌ها بریزید. اگر از ابتدا نمک بزنید باعث دیرپز شدن باقالی‌ها می‌شود و وقتی باقالی خوب پخته شد، مقداری از آب باقالی را دور بریزید تا جایی که آب و باقالی تقریبا هم سطح شوند.

۵. مقداری سرکه و فلفل، بسته به ذائقه و علاقه خود، در باقالا بریزید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خوب با آب و باقالی مخلوط شود، اگر بی نمک است پس از آن نمک را به مواد بیافزایید تا جایی که با نمک بودن را در آن حس کنید. سعی کنید زیاد شور نشود.

۶. باقالی آماده است می‌توانید با گلپر یا سماق آن را سرو کنید.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1292491
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع