04:30 - 1403/08/21

اجتماعی

طبع ماهی را چگونه میتوان متعادل کرد

ماهی با طبع سرد باعث آسیب های زیادی به بدن میشود.

طبع ماهی را چگونه میتوان متعادل کرد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، یکی از مواد غذایی غنی و پرخاصیتی که خوردن آن به شدت توصیه می شود، ماهی است که مصرف آن در رژیم غذایی بسیار حائز اهمیت است. با این حال، بسیاری از افراد به دلیل داشتن تیغ در گوشت ماهی و مشکلات مربوط به تمیز کردن و پختن آن، علاقه‌ای به مصرف آن ندارند. به منظور رفع این مشکلات، تن آن به عنوان گزینه‌ای بسیار مناسب به نظر می‌رسد. حتی افرادی که این غذا را دوست ندارند، ممکن است از تن آن لذت ببرند. در واقع، تن آن به عنوان یکی از محصولات کنسروی محبوب در سراسر جهان شناخته شده است.

طبع ماهی را چگونه میتوان متعادل کرد

ولی اینجا مسئله خوردن ماهی یا تن ماهی نیست، بلکه مسئله خوردنی های ممنوع و آزاد با این خوراک است. اینکه با این غذا چی بخوریم گرم باشه و مصلح تن ماهی چیست، سوال شما بوده که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

ماهی

ماهی

تن این غذا و ماهی هر دو غذاهای سردی هستند و برای تعادل حرارتی در بدن، مصرف غذاهای گرم توصیه می‌شود. به همین دلیل، برای ایجاد تعادل و رفع سردی ماهی، استفاده از انواع ادویه‌های گرم مزاج نظیر آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و سایر ادویه‌های مشابه توصیه می شود.

همچنین، مصرف انواع شیرینی طبیعی مانند خرما، عسل، کشمش و سایر موارد پس از خوردن ماهی، می‌تواند به متعادل شدن مزاج کمک کند.

اگر مایلید ماهی را با طعم ترش همراه کنید، نارنج انتخاب مناسبی است که هم طعم ماهی و طبع ماهی را برایتان متعادل سازد.

پختن ماهی با روغن کنجد، زیتون و بادام شیرین هم به عنوان مصلح ماهی میتواند از بروز مشکلات ناشی از سردی ماهی جلوگیری کند.

همانطور که گفتیم، طبع آن سرد است پس مصرف آن با مواد غذایی و خوردنی های سرد مزاجی که در ادامه لیست شده اند، توصیه نمی شود.

لبنیات بخصوص ماست

تخم مرغ

انواع ترشی و شور

باقالی پلو

گوشت قرمز و گوشت مرغ

لیمو ترش

بعد از خوردن آن چه میوه ای بخوریم ؟

البته که بلافاصله پس از خوردن غذا نباید میوه مصرف کرد و فاصله ای بین آن باید باشد. با رعایت این فاصله زمانی میتوان گفت یکی از میوه های توصیه شده که بعد از خوردن ماهی میتوانید میل کنید، پرتغال است که به دلیل داشتن ویتامین سی، به جذب آهن موجود در ماهی کمک میکند.

تذکرات مهم درباره مصرف آن

خوردن آب حین و بعد از خوردن ماهی بسیار زیان آور است. حداقل دو ساعت بعد از خوردن آن آب نخورید.

اگر پس از خوردن ماهی دچار حالت تهوع شدید عرق زیره میل کنید.

شبها این غذا را نخورید چراکه به دلیل طبع سرد شب، بهتر است غذایی با طبع گرم خورده شود.

بعد از ورزش و فعالیت هایی که گرم کننده معده هستند، خورده نشود.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

منبع : پارسینه

مطالب مرتبط