شوک به پرسپولیس/النصر یحیی را دور زد/ دو ستاره عوض شدند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ،تیم فوتبال النصر که ۷۲ ساعت قبل در هفته ششم لیگ روشن عربستان در یک مسابقه خارج از خانه مقابل الرائد قرار گرفت و به پیروزی سه بر یک رسید، امشب در حالی به مصاف پرسپولیس ایران خواهد رفت که سرمربی پرتغالی این تیم دو تغییر در ترکیب تیمش به وجود آورده است.
النصر عربستان نسبت به دیدار سه روز قبل مقابل الرائد، امشب با دو تغییر در خط دفاعی که یکی از آنها اجباری با خروج الکس تلس از ترکیب و سمت چپ خط دفاعی به دلیل ظرفیت بازیکنان خارجی است، دیدار برابر پرسپولیس را آغاز خواهد کرد.
بنابر تشخیص لوئیز کاسترو، علاوه بر الکس تلس که در فهرست النصر عربستان مقابل پرسپولیس قرار نگرفته و به جای او محمد قاسم کمتجربه در سمت چپ خط دفاعی به میدان خواهد رفت، عبدالله العمری نیز جانشین علی لاجامی شده است.
پایان/*
اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰