21:30 - 1403/04/30

اجتماعی

شرایط جدید و عجیب سن بازنشستگی حسازی خبرساز شد

اعلام نیاز وزارت آموزش و پرورش، کارمندان و معلمان شاغل در صورت دارا بودن شرایط بازنشستگی اجباری ( ماده ۱۰۳ قانون

آغاز واریز حقوق اردیبهشت ماه بازنشستگان تامین اجتماعی با افزایش سالانه از امروز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،اعلام نیاز وزارت آموزش و پرورش، کارمندان و معلمان شاغل در صورت دارا بودن شرایط بازنشستگی اجباری ( ماده ۱۰۳ قانون برای اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را دنبال کنید.

شرایط جدید و عجیب سن بازنشستگی حسازی خبرساز شد

با توجه به اعلام نیاز وزارت آموزش و پرورش، کارمندان و معلمان شاغل در صورت دارا بودن شرایط بازنشستگی اجباری ( ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری) می‌توانند در سال ۴۰۳ بازنشسته شوند.

بر این اساس:

بازنشستگی افراد دارای مدرک تحصیلی کاردانی و پایین‌تر به شرط دارا بودن حداقل ۳۰ سال خدمت بلامانع است

دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی با ۳۰ سال خدمت و ۶۰ سال (هر دو با هم) می‌توانند بازنشسته شوند

دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد با ۳۵ سال خدمت و ۶۵ سال (هر دو با هم) می‌توانند بازنشسته شوند

بازنشستگی

بازنشستگی

بازنشستگی پیش از موعد بانوان تا اطلاع ثانوی ممنوع است
همکارانی که به دلیل بیماری توان ادامه خدمت را ندارند با تکمیل و تایید فرم کمیسیون پزشکی استان و دستور مدیر کل محترم در شهریور ماه تصمیم‌گیری به عمل خواهد آمد.

استمرار خدمت کلیه دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر که شرط سنوات خدمت را دارند اما فاقد شرط سنی هستند بلامانع است.

محمدرضا رخشانی مقدم درباره آخرین آمار این سازمان از بازنشستگی پیش از موعد بیمه شدگان اظهار داشت: نرخ بازنشستگی پیش از موعد در سال‌های اخیر روندی صعودی داشته، به گونه‌ای که از سال ۱۳۹۹ تعداد بازنشستگان پیش از موعد از بازنشستگان عادی پیشی گرفته است.

وی ادامه داد: آمار بازنشستگان پیش از موعد از ۱۴ درصد در سال ۹۱ به ۵۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ رسیده است که آماری تکان‌دهنده محسوب می‌شود.

مدیرکل مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی افزود: مجموع تعداد بازنشستگان کل کشور در پایان سال ۱۴۰۱ معادل ۲ میلیون ۶۲۳ هزار و ۲۸۷ نفر بود که از این تعداد ۵۵۰ هزار و ۴۵۰ نفر بازنشسته پیش از موعد در مشاغل سخت و زیان‌آور بودند و در مجموع حدود ۲۱ درصد از مجموع بازنشستگان را تشکیل می‌دهند.

رخشانی مقدم یادآور شد: مشاغل سخت و زیان آور به کارهایی گفته می شود که در آنها عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار، غیر استاندارد است و در اثر اشتغال کارگر در آن کار یا آن محل، تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیت های طبیعی جسمی و روانی در او ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: نتیجه کار کردن در چنین شرایطی ایجاد بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن است؛ البته می‌توان با به کارگیری تمهیدات فنی، مهندسی، بهداشتی و ایمنی و … صفت سخت و زیان‌آور آن مشاغل را کاهش داده یا حذف کرد.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط