• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 10 August - 2022

اخبار ویژه

خبر خوش زاهدی وفا درباره افزایش حقوق بازنشستگان 19 مرداد 1401/ مستمری سایر سطوح بازنشستگان تأمین اجتماعی اصلاح می‌شود یه ویتامیته خفن در سالن زیبایی نیلای در غرب تهران + فیلم / انواع خدمات زیبایی در سالن نیلای کلیپ زیبای آرامش بانوان / معنای گذشت و گذر + فیلم فال ابجد 19 مرداد 1401/ فال ابجد امروز چهارشنبه 19 مرداد 1401 ماجرای حذف ۵۱۵ هزار تومان از حقوق بازنشستگان چیست؟ جزییات مهم از رتبه بندی معلمان+ سند آیین نامه اجرایی نامردی دولت در حق بازنشستگان علنی شد!/ حذف ۵۱۶ هزار تومان از حقوق مستمری‌بگیران این سیفی قند خون را تنظیم، فشار خون را تنظیم، نفخ را رفع و اسهال را درمان می کند وضعیت آب و هوا 19 مرداد 1401/ تهران از عصر امروز شاهد رگبار و وزش باد شدید است تردد در محور‌های برون شهری ۳۲.۴ درصد افزایش یافت فال ابجد 20 مرداد 1401/ فال ابجد فردا پنجشنبه 20 مرداد 1401 بهتر است مواد غذایی را با کیسه فریزر در یخچال نگذارید تاثیر باورنکردنی خوردن روزانه پیاز هفت خوراکی برای کاهش غلظت خون این گروه از خوراکی‌ها را حذف کنید شناسایی سریع مواد غذایی تقلبی با کمک هوش مصنوعی خوردن این میوه خوشمزه بهاری و تابستانی ممنوع +علت برگ های این گیاه را جدی بگیرید ترکیب این 2 قاووت افسردگی را رفع و کیفیت خواب را بالا می برد تشخیص عینک اصل و فیک فقط توی یک دقیقه+ فیلم

آلرژی اولیه و ثانویه به گیلاس

  • کد خبر : 1322301
  • 05 تیر 1401 - 21:03
آلرژی اولیه و ثانویه به گیلاس
آلرژی به میوه هایی مانند گیلاس اغلب به وضعیتی به نام سندرم آلرژی دهانی (OAS) مربوط می شود. OAS علائم خفیفی را عمدتاً در اطراف دهان و صورت پس از خوردن میوه خام یا تازه ایجاد می کند،

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ANDISHEMOASER News Agency، واکنش آلرژیک زمانی اتفاق می افتد که بدن شما به مواد خاص پاسخ منفی بدهد. در مورد آلرژی های غذایی ،  سیستم ایمنی بدن شما به پروئین های موجود در آنها حمله کرده و باعث ایجاد علایم  ناخوشایند می شود.

هر نوع آلرزی غذایی ممکن است، اما برخی از آن ها شایع ترند مثل آجیل، شیر و سویا.

آلرژی اولیه و ثانویه به گیلاس

آلرژی گیلاس ممکن است به عنوان واکنش اولیه یا ثانویه طبقه بندی شود.

آلرژی اولیه گیلاس به این معنی است که شما به خود میوه حساسیت دارید که نسبت به آلرژی ثانویه گیلاس کمتر است. در آلرژی ثانویه گیلاس شما به گرده های گل این خانواده حساسیت دارید.

آلرژی میوه هایی مانند گیلاس اغلب مرتبط با بیماری ای به نام سندرم آلرژی دهانی یا OAS است. OAS علایم متوسطی اغلب در اطراف دهان و روی صورت در اثر مصرف میوه خام یا تازه ایجاد می شود.

ممکن است کودکان در اوایل زندگی  فقط به گرده گل گیلاس آلرژی داشته باشد ولی در بزرگسالی آلرژی او پیشرفت کرده و به خود گیلاس هم آلرژی پیدا کند.

آلرژی به گیلاس شایع نیست ولی اگر به گیلاس آلرژی دارید ممکن است به سایر میوه ها و سبزیجات و آجیل ها هم آلرژی داشته باشید از جمله :

بادام
سیب
زردآلو یا دیگر میوه های هسته دار دو لپه
هویج
کرفس
فندق
کیوی
گلابی
گردو

اگر آلرژی اولیه گیلاس شدید دارید ممکن است بعد از مصرف میوه دچار علایم شدید گوارشی از جمله درد معده ، گرفتگی یا استفراغ شوید.

تشخیص آلرژی گیلاس
آلرژی غذایی به طور معمول باید توسط یک متخصص آلرژی تشخیص داده شود. پزشک پس از شنیدن شرح حال آزمایش پوست و خون را انجام می دهد. گاهی اوقات آلرژی شما ممکن است به جایی که زندگی می کنید بستگی داشته باشد مثلا آلرژی به گرده سایر گل ها باعث ایجاد واکنش به گیلاس شود.

درمان آلرژی گیلاس
برخی از آلرژی ها را می توان کنترل کرد ولی درمانی ندارند. تنها راهی که می توانید آلرژی گیلاس را به طور موثر درمان کنید اجتناب از مصر میوه و سایر آلرژن های ثانویه است.

گاهی استفاده منظم از آنتی هیستامین ها از قبیل سیتریزین و فکسوفنادین می تواند به کاهش علایم و خفیف شدن آن ها کمک کند.

به طر کلی بهترین  روش درمان آلرژی گیلاس پیشگیری از آن است. علاوه بر اجتناب از مصرف خود میوه باید از سایر محصولات تولید شده با گیلاس هم اجتناب کنید از جمله :

ژله ها
مرباها
آب نبات ها
کنسرو
آبمیوه

پخت و پز نمی توانند عوامل آلرژی زا را تجزیه کند یا از بین ببرد.

شوک آنافیلاکسی گیلاس

گاهی اوقات افراد مبتلا به آلرژی غذایی شدید در معرض خطر واکنش آنافیلاکسی هستند. در حدود 1.7 افراد مبتلا به این نوع آلرژی ، آنافیلاکسی ایجاد می شود.

یک شوک آنافیلاکتیک می تواند برخی از سیستم های اصلی بدن شما را از کار بیندازد و علایم زیر را ایجاد کند :

دشواری تنفس
تنگی در قفسه سینه و گلو
تورم صورت
خارش پوست
راش پوستی
کاهش فشار خون
ضربان قلب سریع
حالت تهوع یا استفراغ
سرگیجه

با مراجعه به پزشک و متناسب با مشکل شما تزریق اپی نفرین یا انسولین می تواند شدت واکنش های آلرژیک را کاهش دهد ولی باید مدتی بستری بمانید تا از رفع خطر مطمئن شوید.

در صورت مشاهده علایم شوک آنافیلاکسی باید فورا به پزشک مراجعه کنید.

مصرف اپی نفرین، برای آنافیلاکسی
اگر پزشک تشخیص داده باشد که شما به آلبالو یا سایر غذاها حساسیت اولیه دارید، ممکن است تزریق اپی نفرین را برای شما تجویز کند. این واکسن ها به ویژه در صورت داشتن سابقه شوک آنافیلاکتیک توصیه می شود.

اگر در معرض آلبالو قرار گرفته باشید، تزریق اپی نفرین می تواند شدت واکنش آلرژیک را به حداقل برساند. شما همچنان باید پس از تزریق خود به بیمارستان بروید تا مطمئن شوید که نیازی به درمان اضافی ندارید.

در مورد آنافیلاکسی نمی توانید از انواع دیگر داروهای آلرژی یا استنشاق های نجات استفاده کنید.

واکنش در این مرحله بسیار شدید است. آنافیلاکسی یک اورژانس پزشکی است. منتظر تشدید علائم نباشید.

آلرژی به گیلاس به خصوص در مورد OAS امکان پذیر است. با این حال، به دلیل واکنش متقابل با سایر میوه ها و حتی برخی سبزیجات، تشخیص حساسیت به گیلاس دشوار است. به همین دلیل است که یک متخصص آلرژی می تواند در تشخیص هرگونه آلرژی غذایی مشکوک مفید باشد.

اگر تشخیص داده شد که آلرژی به گیلاس دارید، با یک متخصص آلرژی کار کنید تا مشخص کنید که در صورت وجود، از کدام غذاها اجتناب کنید.

بر خلاف انواع دیگر آلرژی ها، تنها راه واقعی برای جلوگیری از عوارض آلرژی غذایی این است که به طور کامل از آن غذاها خودداری کنید. می توانید با متخصص آلرژی خود در مورد اقدامات دیگری که در صورت مواجهه تصادفی با آلبالو انجام دهید صحبت کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1322301
  • منبع : سایت تخصصی روانشناسی

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi