23:54 - 1403/11/22

ورزشی

سرمربی استقلال به تمرینات تیم بازگشت

سرمربی استقلال به تمرین های تیم برگشت و کمی از وضع بد تیم کاسته شد.

استقلال تعطیل شد!/ روزهای استراحت برای استقلال فرا رسید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، تمرین امروز استقلال برای دیدار حساس مقابل شمس آذر برگزار شد و در این جلسه تمرینی، سهراب بختیاری‌زاده پس از کش و قوس‌های فراوان در کنار تیم حضور داشت و تمرینات را زیر نظر گرفت. او که پس از بازی با مس رفسنجان به وعده‌اش عمل کرد و از سمت خود کناره‌گیری کرد، در نهایت با اصرار مدیران باشگاه راضی شد تا برای این بازی حساس روی نیمکت استقلال بنشیند. بختیاری‌زاده امروز بار دیگر تیم را تمرین داد تا استقلال را برای دیدار حساس جام حذفی آماده کند.

سرمربی استقلال به تمرینات تیم بازگشت

مدیران استقلال که طی روزهای اخیر با بحران‌های مختلفی از جمله انتخاب سرمربی جدید و مصدومیت چندین بازیکن کلیدی روبه‌رو بوده‌اند، روز گذشته چندین بار با بختیاری‌زاده مذاکره کردند و در نهایت موفق شدند او را متقاعد کنند که تا بازی با شمس آذر در کنار تیم بماند. این دیدار برای آبی پوش ها اهمیت زیادی دارد، چرا که در صورت شکست، یک جام دیگر از دست خواهد رفت و شرایط تیم بحرانی‌تر خواهد شد. از طرفی، با توجه به عملکرد خوب شمس آذر در این فصل، آبی پوش ها کار بسیار سختی در این بازی پیش رو خواهد داشت.

استقلال

استقلال

در همین حال، مذاکرات تیم با گزینه مدنظر برای هدایت تیم همچنان ادامه دارد و احتمال دارد که والتر ماتزاری، سرمربی باتجربه ایتالیایی، به عنوان سرمربی جدید استقلال معرفی شود. با این حال، هنوز هیچ چیز قطعی نیست و مدیران تیم در حال بررسی شرایط نهایی این انتقال هستند. هواداران استقلال همچنان منتظر تعیین تکلیف نیمکت تیمشان هستند، چرا که بدون یک سرمربی ثابت، ادامه فصل برای آبی‌ها دشوار خواهد بود.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

منبع : ورزش سه

مطالب مرتبط