06:10 - 1404/02/17

اخبار ورزشی

رکورد هزینه نقل و انتقالی در نیم فصل؛احمدی گران ترین خرید استقلال

مالک باشگاه خیبر خرم آباد در مورد خرید نیم فصل استقلال دست به یک افشارگری مهم زد.

بازیکن اسبق پرسپولیس و فعلی ذوب‌آهن روز گذشته گرفتار سانحه‌ای تلخ شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،مالک باشگاه خیبر خرم آباد در مورد خرید نیم فصل استقلال دست به یک افشارگری مهم زد.مسعود عبدی، مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد، در حاشیه یکی از برنامه‌های تلویزیونی فوتبالی، افشایی بزرگ درباره مبلغ رضایتنامه مهران احمدی انجام داد و اعلام کرد استقلال برای جذب این بازیکن ۱۶ میلیارد تومان هزینه کرده است.

مبلغ رضایتنامه خرید بزرگ استقلال رونمایی شد

مهران احمدی در نیم‌فصل دوم لیگ ۲۴ با استقلال قرارداد امضا کرد و طی این مدت عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد. با این حال، مبلغ پرداختی سنگین برای رهایی او از خیبر، موجی از واکنش‌ها را در میان هواداران فوتبال و به خصوص استقلالی‌ها ایجاد کرده است.

عبدی در این باره گفت: “مهران احمدی یکی از بهترین و با معرفت‌ترین بازیکنانی بود که ما در اختیار داشتیم. بدانید که استقلال ۱۶ میلیارد تومان بابت مهران احمدی به خیبر پرداخت کرد و دقیقاً همین مبلغ را ما هم به هوادار دادیم تا سعید گودرزی را جذب کنیم.”

رکورد هزینه نقل و انتقالی در نیم فصل؛احمدی گران ترین خرید استقلال

رکورد هزینه نقل و انتقالی در نیم فصل؛احمدی گران ترین خرید استقلال

او همچنین درباره نحوه تعیین این رقم گفت: “در ابتدا مبلغ رضایتنامه مهران احمدی ۸ میلیارد تومان تعیین شده بود، اما چون استقلال روز آخر بازار نقل و انتقالات زمستانی قصد داشت قراردادش را نهایی کند، این مبلغ دو برابر شد و آبی‌پوشان مجبور شدند ۱۶ میلیارد تومان برای رهایی این بازیکن پرداخت کنند.”

این اطلاعات نشان می‌دهد که استقلال برای تقویت خط دفاعی خود در نیم‌فصل، هزینه‌ای بسیار بالا متقبل شده است و این موضوع می‌تواند در تصمیمات مالی باشگاه در فصل آینده هم تأثیرگذار باشد.

تاکنون مقام‌های استقلال درباره صحت این خبر واکنشی نشان نداده‌اند، اما این اظهارات مالک خیبر بدون شک یکی از بزرگ‌ترین ماجرای مالی نیم‌فصل گذشته است.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط