روش تهیه کیک شیر عسلی لذیذ

فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک قالب لوف 22 * 11 سانتی را با کره چرب کرده کناری بگذارید .آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نموده الک کنید .

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ترکیب خاص شیر عسلی با لیمو، کیک شیر عسلی را به یکی از کیک های خوش مزه با طعمی به یاد ماندنی تبدیل کرده است. این کیک که به آسانی در خانه تهیه می شود و پختن آن اصلا سخت نیست، می تواند انتخاب مناسبی برای عصرانه یا پذیرایی از مهمانان باشد. با چشیدن طعم بی نظیر کیک شیر عسلی، آن را فراموش نخواهید کرد و این کیک به یکی از کیک های محبوب شما تبدیل خواهد شد. پس اگر به دنبال یک کیک ساده خانگی و خوش طعم هستید، کیک شیر عسلی انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه کیک شیر عسلی متفاوت با طعمی به یاد ماندنی را به شما آموزش دهیم.مواد لازم برای پاوند کیک شیرعسلی

  • کره هم دما با اتاق ۱ فنجان
  • آرد کیک ۱ و یک سوم فنجان
  • بکینگ پودر سه چهارم ق چ
  • شکر نصف فنجان
  • عصاره وانیل ۲ ق چ
  • نمک نصف ق چ
  • شیر عسل تغلیظ شده سه چهارم فنجان
  • تخم مرغ بزرگ ۳ عدد

طرز تهیه پاوند کیک شیرعسلی

فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک قالب لوف ۲۲ * ۱۱ سانتی را با کره چرب کرده کناری بگذارید .آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نموده الک کنید .در کاسه ای دیگر کره و شکر سفید را مخلوط نموده هم بزنید تا کرمی شود . ( حدود ۲ دقیقه ) شیر غلیظ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود .مواد خشک را اضافه کرده هم بزنید تا زمانی که اثری از آرد باقی نماند .تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود .خمی را در قالب ریخته رویش را صاف کنید و به مدت حدود ۱ ساعت در فر بگذارید بپزد و رویش طلایی شود و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نموده کناری بگذارید کاملا خنک شود سپس برش بزنید .

مواد لازم برای کیک شیر عسلی ساده

  • آرد ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شیر عسلی ۱ قوطی
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • کره ۵۰ گرم

روش تهیه کیک شیر عسلی ساده

  1. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.قالب خود را کمی چرب کرده و آرد سوخاری بپاشید تا بعدا کیک به قالب نچسبد. آردهای سوخاری اضافی را با وارونه کردن قالب، از آن خارج کنید.آرد، وانیل و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
  2. کره را با حرارت ملایم ذوب کنید.تخم مرغ ها را خوب و با سرعت بالای همزن بزنید تا کاملا تغییر حجم داده و پف کند. کره ذوب شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همان سرعت بالا هم بزنید.
  3. شیر عسل را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و به انداره ای که مخلوط شوند، هم بزنید.
  4. آرد را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و از سطح مواد با کمک نوک قاشق هم بزنید. آرام آرام آرد را از زیر ظرف به سطح مایه آورده و با مواد مخلوط کنید. اگر از عمق ظرف هم بزنید پف کیک می خوابد. در نهایت یکی دو بار در آخر کار، از عمق ظرف هم بزنید تا مطمئن شوید که آرد کاملا در مایه تخم مرغی حل شده است.
  5. مواد را در قالب ریخته و روی پنجره وسط فر قرار دهید. اگر قالب شما گرد است، ۴۵ دقیقه به آن زمان بدهید و اگر مستطیلی و کم عمق است ۲۵ دقیقه برای پخت کیک کافیست.برای خوشرنگ شدن سطح کیک می توانید در نهایت از بالای فر، فقط ۳ دقیقه با حرارت ملایم به کیک حرارت بدهید تا روی آن خوشرنگ و طلایی شود. نوش جان

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*