۰۷:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۱

روش تهیه زرشک پلو مرغ با سس پرتقال خوشمزه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،زرشک پلومرغ با سس پرتقال یک خوراک مرغ یا چلو مرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویه جاتی مثل زنجبیل است. مرغ پرتقالی یا مرغ با سس پرتقال یکی از خاص ترین و لذیذترین غذا هاست که علاوه بر ایران در کش...

روش تهیه زرشک پلو مرغ با سس پرتقال خوشمزه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،زرشک پلومرغ با سس پرتقال یک خوراک مرغ یا چلو مرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویه جاتی مثل زنجبیل است. مرغ پرتقالی یا مرغ با سس پرتقال یکی از خاص ترین و لذیذترین غذا هاست که علاوه بر ایران در کشورهای دیگری مثل یونان و ایتالیا نیز تهیه می شود. این رسپی چون با فیله مرغ درست می شود، سس آن خیلی کم روی حرارت می ماند و می پزد برای همین مزه تازگی پرتقال داخل آن می ماند و طعم فوق العاده خوبی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زرشک پلو مرغ باسس پرتقال در ادامه با ساعد نیوز همراه باشید.

مواد لازم برای زرشک پلومرغ باسس پرتقال

  • سینه مرغ ۴ عدد
  • آب پرتقال ۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • پیاز متوسط(رنده شده) ۲ عدد
  • زرشک سه چهارم پیمانه
  • خلال پسته یک قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی یک ونیم قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه ای نصف عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  • برگ بو ،چوب دارچین،پودرکاری،دانه هل به مقدار لازم

طرز تهیه زرشک پلو مرغ با سس پرتقال

در یک قابلمه آب یک عدد هل و دو عدد برگ بو بندازید و بعد از به جوش آمدن، تکه های مرغ را در آن قرار دهید تا کمی در آب بجوشند. سپس مرغ ها را از آب خارج کنید و بشویید. بعد از خشک شدن مرغ ها، آن ها را در نصف کره و کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید. زمانی که مرغ ها سرخ شدند، آن ها را از تابه خارج کنید و دو سوم پیاز رنده شده را در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس فلفل دلمه ای رنده شده را هم به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید. بعد از تفت خوردن مواد، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید

 بعد از تفت دادن، رب گوجه فرنگی و سپس آب پرتقال و کمی از زعفران دم کرده را اضافه کنید. میزان نمک غذا را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ آرام به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن سس، مرغ ها را در آن قرار دهید و نیمی از خلال پرتقال را روی آن ها بریزید. اجازه دهید مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت با درب بسته و حرارت کم بپزد تا خوب جا بیفتد.

زمانی که مرغ در حال پختن است، یک سوم باقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی روغن، با حرارت ملایم در تابه سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، زرشک ها که از ۱۵ دقیقه قبل در آب خنک خیس کرده اید را آبکش و سپس به پیاز اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر هم به زرشک ها اضافه کنید و با هم تفت دهید. بعد از شکر، مابقی خلال پرتقال، خلال پسته و زعفران را به زرشک اضافه و مخلوط کنید. زمانی که برنج آماده شد، یک کفگیر از برنج را با زرشک و خلال مخلوط کنید تا بعد از کشیدن برنج سفید در ظرف، این مخلوط را روی آن بریزید.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار