• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 1 February - 2023

جدیدترین اخبار

آهنگ بی کلام دهه فجر + دانلود / نماهنگ دهه فجر + دانلود فال ابجد فردا 13 بهمن 1401 / فال ابجد امروز + تفسیر/ سعی کنید در زندگی از انرژی های منفی دوری کنید فال روزانه فردا پنج شنبه 13 بهمن 1401 + فال روزانه نمناک /اجازه دهید قبل از اینکه دهان تان را برای شکوه و شکایت بگشایید، احساسات تان خود به خود ناپدید شوند هشدار تهدیدآمیز ایران به آمریکا آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان از زبان رئیسی+ فیلم(12 بهمن) خبر بد آموزش و پرورش از رتبه بندی معلمان/ زمان قطعی احتساب رتبه بندی معلمان جنجالی شد خبر بد یک استقلالی برای ساپینتو! مهدی رحمتی به یحیی در نشست خبری چه گفت؟ گزینه میزبانی فینال جام حذفی در انتظار افتتاح! مهاجم پرسپولیسی به خواسته اش رسید/ پرسپولیس عقب نشینی کرد تصمیم عجیب ساپینتو درباره ستاره استقلال مهدی طارمی هم سیاسی شد؟ رستمی: امیدوارم به استقلال گل بزنم لطف بزرگ فرهاد مجیدی در حق استقلال! کامنت کنعانی برای کی‌روش به قطر هم رسید! تصمیم سرنوشت ساز یحیی گل محمدی برای مهاجم برزیلی رفع ابهام بزرگ استقلال برای جذب بازیکن خارجی کنعانی زادگان به دردسر افتاد/ کامنت جنجالی گران تمام شد مهاجم برزیلی پرسپوليس تست پزشکی می‌دهد عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال سیاوش یزدانی را شست و پهن کرد

روش تهیه حلوای ماجون جنوبی لذیذ

  • کد خبر : 1304610
  • 12 اردیبهشت 1401 - 14:44
روش تهیه حلوای ماجون جنوبی لذیذ
حلوای ماجون جنوبی یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. این حلوا را درون یک کاسه سرو می کنند که به صورت تک نفره سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای ماجون جنوبی در ادامه با ساعد نیوز همراه باشید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،دستور پخت حلوا مجلسی جنوبی مناسب برای مراسم حتم و فاتحه به تعداد زیاد، ترجیحاً حلوا را با روغن گیاهی تهیه نمایید، استفاده از روغن نباتی بخاطر اینکه حاوی اسیدهای چرب اشباع شده ای است که در دیواره رگ رسوب می کند و به مرور سبب ایجاد تصلب شرایین میشود توصیه نمیشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای ماجون جنوبی در ادامه با ساعد نیوز همراه باشید.

مواد لازم برای حلوای ماجون جنوبی

  • سیاه دانه ۱ لیوان
  • کنجد سفید نصف لیوان
  • شیره خرما ۱ لیوان
  • پودر زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری
  • زیره سیاه ۱ قاشق غذا خوری
  • هل نصف قاشق غذا خوری

طرز تهیه حلوای ماجون جنوبی

سیاه دانه را داخل تابه ای بریزید وروی شعله گاز با حرارت کم تفت دهید .لازم نیست زیاد روی شعله گاز باشد در حدی که سیاه دانه بو داده شود و بوی آن بلند شود . پس از بو دادن سیاه دانه آن را تا گرم است با استفاده از هاون دستی نرم میکنیم .به اندازه ای فعالیت می کنیم که روغن سیاه دانه پیدا گردد وبه اصلاح عرق کند . کنجد سفید هم به همین روش ابتدا داخل تابه ای جداگانه روی شعله گاز بگذارید وهم بزنید تا کنجد کمی بو داده شود. سپس کنجد را تا گرم است به داخل هاون دستی بریزید وتا اندازه ای بکوبید که کنجد به روغن بیفتد . سپس داخل یک قابلمه که بهتر است جنس آن معدن باشه یا مس ، مقدار ۴ لیوان آب بریزید وروی شعله گاز بگذارید .سیاه دانه وکنجد کوبیده شده را اضافه میکنیم ، خوب هم بزنید تا گلوله مانند نشود .

سپس پودر هل ، پودر زنجبیل ، زیره سیاه کوبیده شده ، وبعد شیره خرما را اضافه کنید . حتما شعله گاز ، بسیار کم باشد تا حلوا ته نگیرد وآنقدر هم بزنید تا زمانی که حلوا به غلظت مورد نظر برسد و حلوا روغن پس بدهد . در صورت تمایل مغز گردو هم میتوانید داخل حلوا استفاده کنید . بعد از سرد شدن حلوا را داخل ظرف در دار بریزید .مدت ماندگاری این حلوا تا ۳ إلی ۴ ماه داخل فریزر میتوان نگهداری کنید وموقع مصرف حلوا را گرم کنید .

این حلوا در جنوب خیلی طرفدار دارد و بسیار خوشمزه وپر خاصیت حتی در وعده صبحانه هم میل میشود .ولی توصیه میشود زنان باردار این حلوا مصرف نکنند چون طبع این حلوا خیلی گرم است .

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1304610
  • منبع : ساعد نیوز

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع