به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، به نقل از صفحه فردا سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه در خصوص تغذیه مناسب در فصل تابستان و پیشگیری از گرمازدگی توصیههایی ارائه داد و گفت: نوشیدنیها و خوراکیهایی که در این فصل مصرف میشوند نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی افراد بهویژه در روزهای گرم سال دارند.
با خوردن چه میوه هایی از گرمازدگی در تابستان پیشگیری کنیم؟

خنکی در قاب میوه، خوراکی های که بدنتان را در برابر گرما محافظت می کند؟/ سلاح جدید؛ بدن شما در برابر گرمای طاقت فرسا چیست؟
وی با تأکید بر اهمیت مصرف مایعات گفت: مایعات، بهویژه برای کودکان، که بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد وزن بدنشان را آب تشکیل میدهد، حیاتی هستند و بهترین مایعات، شیر، دوغ و همچنین مصرف انواع میوهها است.
گرمازدگی یکی از عارضههایی است که بسیاری افراد در فصل گرم به آن دچار میشوند؛ اگر حرارت بدن از ۴۰ درجه بالاتر برود، عملکرد کبد و کلیهها مختل و فرد دچار کاهش سطح هوشیاری میشود و در مرحله خطرناکی قرار میگیرد بنابراین ضمن پرهیز از حضور در معرض گرمای شدید، ضروری است شیوه رسیدگی به فرد گرمازده را نیز فرا گرفت.
کشاورز ادامه داد: میوهها معمولاً بین ۸۰ تا ۹۰ درصد از ترکیبشان را آب تشکیل میدهد و بخشی از ارزش تغذیهای آنها به همین دلیل است، بنابراین توصیه میشود که به جای آبمیوه، خود میوه مصرف شود، چرا که هنگام گرفتن آب میوه، بخش اعظم ویتامینها و عناصر معدنی در تفاله باقی میماند.
وی خاطرنشان کرد: میوه میتواند در میانوعده صبح، عصر، بعد از شام و حتی آخر شب مصرف شود. میوههایی مانند خربزه، هندوانه، طالبی، ملون و سایر میوههای آبدار بهترین انتخابها در این فصل هستند و این توصیهها برای همه افراد جامعه، بهویژه کسانی که در هوای گرم در حال فعالیت یا کار هستند، کاربرد دارد و به کاهش احتمال گرمازدگی کمک شایانی میکند.
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.