15:09 - 1403/05/17

خبر مهم از رتبه بندی فرهنگیان بازنشسته| علت تاخیر در واریز «پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته»

در این گزارش در رابطه با رتبه بندی فرهنگیان بازنشسته توضیحاتی ارائه شده است.

خبر مهم از رتبه بندی فرهنگیان بازنشسته| علت تاخیر در واریز «پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته»

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، خبر مهمی از رتبه بندی فرهنگیان بازنشسته در این مطلب آورده ایم و در نهایت علت تاخیر در واریز «پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته» را در اندیشه معاصر شرح خواهیم داد و یادآور می شویم که جمعی از معلمان بازنشسته روز گذشته در اعتراض به وضعیت رتبه‌بندی خود و عدم دریافت پاداش پایان خدمت خود، مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.

رتبه بندی معلمان

خبر مهم از رتبه بندی فرهنگیان بازنشسته

صبح روز گذشته سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ جمعی از فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.

فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ در اعتراض به حواشی رتبه‌بندی و عدم واریز پاداش پایان خدمت، مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.

به گفته این دسته از معلمان بازنشسته، رتبه‌های جدید که بعد از اعتراض تعیین شده به دلیل آنکه وزارت آموزش و پرورش، سهم مالی مربوطه را به حساب صندوق بازنشستگی واریز نکرده است، در حقوق بازنشستگی اعمال نمی‌شود و عملاً ارتقای رتبه بی‌فایده نصیب آن‌ها شده است!

یکی از فرهنگیان بازنشسته در این رابطه گفت: بعد از ۳۳ سال سابقه با مدرک دکترای فلسفه بازنشسته شدم و ۵ سال آخر دوران کاری را مدیر پژوهشسرای دانش‌آموزی بودم. در رتبه‌بندی، رتبه ۴ را کسب کردم که بعد از اعتراض به رتبه ۵ ارتقا یافت، اما مزایای مالی ارتقای رتبه در حقوق بازنشستگی‌ام اعمال نمی‌شود! دلیل آن هم واریز نشدن سهم آموزش و پرورش به حساب صندوق بازنشستگی است.

وی افزود: هم‌اکنون ۲۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان حقوق دریافت می‌کنم، اما اگر رتبه ۵ برایم اعمال شود، حقوق دریافتی به ۳۲ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

علت تاخیر در واریز «پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته»

این معلم بازنشسته در اعتراض به عدم واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ گفت: در حالیکه مسئولان وزارت آموزش و پرورش وعده واریز بخشی از پاداش را داده بودند، اما این موضوع محقق نشده است.

پیش از این علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره پاداش پایان خدمت بازنشستگانی که فرودین تا مرداد سال ۱۴۰۲ بازنشسته شده‌اند، گفته بود که این پاداش تاکنون پرداخت نشده، اما سعی می‌شود تیر یا مرداد امسال پرداخت شود و پس از آن پاداش پایان خدمت سایر بازنشستگانی که سال ۱۴۰۲ بازنشسته شده‌اند، پرداخت خواهد شد.

فرهنگیان بازنشسته می‌گویند طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، پاداش پایان خدمت کارکنان دولت باید در زمان بازنشسته شدن پرداخت شود، نه روز‌ها و ماه‌ها بعد از آن و با توجه به تورم موجود در کشور و کاهش ارزش پول ملی که هر ماه تأخیر در پرداخت پاداش مذکور باعث کاهش ارزش و قدرت خرید این مبلغ می‌شود و بازنشستگان از این بابت متضرر می‌شوند، اما با این حال، متاسفانه پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی با تأخیر یک یا دو ساله انجام می‌شود./اندیشه معاصر

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

1 نظر برای این مطلب ثبت شده است:

رضا

17 مرداد 1403


واقعا چقدر مامعلمان سختی کشیدیم با حقوق بسیار ناچیزی وبدبختی زندگی کردیم.اموزش وپرورش ازخساست وگدایی شورش رادراورده حالا هم که بازنشسته شدیم وقراره مقداری پول بعنوان پاداش بدهند .همین چند غاز راهم بعداز یکسال وسه ماه ذره ذره وباهرروز اجتماع درمجلس بایدبگیریم!نمیدهند بعدهم ذره ذره ومثل گداخونه ها با معلم تا میکنند.

نظرات بسته شده است