حمایت عجیب شهردار پورتو از طارمی +جزئیات

شهردار شهر پورتو بار دیگر از مهاجم تیم ملی ایران که در مواجهه با پرسش عجیب یک خبرنگار قرار گرفت، دفاع کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،حمایت عجیب شهردار پورتو از طارمی +جزئیات. روی موریرا درباره متن تندی که در دفاع از مهدی طارمی پس از دیدار تیم‌های استوریل و پورتو منتشر کرد، مورد سؤال قرار گرفت.

شهردار پورتو دوباره پشت طارمی درآمد/ دوست ندارم کسی مورد بدرفتاری قرار بگیرد

شهردار پورتو در واکنش به این پرسش گفت: دیدم شخصی (طارمی) با پرسشی خارج از بحث مورد اذیت قرار گرفت و در شرایطی بود که این سؤال نباید از او پرسیده می‌شد. ما محکوم هستیم که در معرض بررسی و موشکافی باشیم و نمی‌توانیم همیشه بقیه را قضاوت کنیم. روزنامه‌نگاران به‌خوبی مرا می‌شناسند و کسی ندیده که برخورد بدی با خبرنگاری داشته باشم، اما دوست ندارم کسی مورد بدرفتاری قرار بگیرد.

حمایت عجیب شهردار پورتو از طارمی +جزئیات

حمایت عجیب شهردار پورتو از طارمی +جزئیات

هر کسی شامل روزنامه‌نگار، شهردار یا کشیش، حوزه‌های زندگی اجتماعی و خصوصی دارد. به این خاطر به‌عنوان شهردار پورتو صحبت کردم».

پورتو روز شنبه در هفته هفتم لیگ برتر پرتغال، مقابل استوریل به تساوی یک – یک رسید و مهدی طارمی تنها گل پورتو را به ثمر رساند. مهاجم تیم ملی در گفت‌وگوی بعد از بازی با سؤال خبرنگار شبکه «اسپورت تی‌وی» با اتهام تمارض مواجه شد و شهردار پورتو از طارمی دفاع کرد.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*