12:13 - 1403/05/20

اقتصادی

ثبت نام وام ۳۰ میلیونی بازنشستگان | فرم ثبت نام وام بازنشستگان کشوری چگونه است

اقساط وام بازنشستگان به چه صورت میباشد؟ وام بازنشستگان مبلغش زیاد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، وام بازنشستگان یکی از تسهیلات چهار درصدی است که دولت در اختیار مستمری بگیران قرار داده است. وام بازنشستگان برای تمامی افراد بازنشسته مناسب است اما دریافت آن یک سری شرایط دارد که باید آن شروط اجرا شده باشد تا بتوانند از تسهیلات استفاده کنند. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر درباره وام بازنشستگان اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

وام بازنشستگان ۳۰ میلیون تومان شد

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی از واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان این سازمان خبر داد و گفت: طی روزهای آینده مرحله نخست واریز وام انجام می‌شود.
احمد اسفندیاری با اشاره به پرداخت وام قرض‌الحسنه از سوی سازمان تأمین اجتماعی به بازنشستگان اظهار کرد: طی سنوات گذشته این سازمان بر اساس یک برنامه‌ریزی مدون این وام را به بازنشستگان خود پرداخت کرده است.

وی تصریح کرد: بنا برنامه‌ریزی صورت گرفته امسال مبلغ وام بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی از ۲۰ میلیون تومان به ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی درباره نحوه ثبت‌نام جهت دریافت وام اشاره شده، گفت: بازنشستگان در هر استان‌ها و شهرستان‌های مختلف می‌توانند با مراجعه به سایت کانون بازنشستگان اقدام به ثبت‌نام برای دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی کنند.

وام بازنشستگان

وام بازنشستگان

اسفندیاری خاطرنشان کرد: پیش‌بینی‌ می‌شود امسال ۵۰۰ هزار نفر از بازنشستگان از تسهیلات قرض الحسنه استفاده‌ کنند. البته این مسئله نیاز به مجوز بانک مرکزی به بانک رفاه دارد.

وی درباره بازپرداخت وام ۳۰ میلیون تومانی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی گفت: بازپرداخت این وام ۲۴ ماه درنظر گرفته شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد: در مرحله اول در سال جاری ۴۰ هزار بازنشسته جهت دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی ثبت‌نام کرده‌اند که تا چند روز آینده مبلغ وام به حساب‌ها آنها واریز می‌شود./نور نیوز

فرم ثبت نام وام بازنشستگان کشوری چیست؟

یکی از وام هایی که دولت برای کمک به بازنشستگان، که غالبا از اقشار متوسط و بعضا ضعیف جامعه محسوب می شوند، پرداخت می نماید، وام بازنشستگان کشوری است. مبلغ این وام در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته و به مبلغ ۳۰ میلیون تومان رسیده است. اما دریافت این وام نیازمند انجام مراحلی است، که اولین گام از آن، پس از احراز شرایط در فرد متقاضی تکمیل فرم ثبت نام است.

اما سوالی که ممکن است در ذهن بسیاری از متقاضیان دریافت این وام شکل گیرد این است که، فرم ثبت نام وام بازنشستگان کشوری چیست؟ آنچه مسلم است برای دریافت هرگونه وام، نیاز هست که متقاضی درخواست خود را ثبت نماید، که این تقاضا در فرمی که برای این منظور در نظر گرفته شده ثبت شده و درخواست شخص بر این اساس مورد بررسی قرار می گیرد. فرم ثبت نام وام بازنشستگان کشوری نیز به همین شکل در نظر گرفته شده است.

متقاضیان دریافت این وام برای ثبت نام با دو فرم مواجه خواهند بود، یکی فرم اینترنتی این وام است که با ورود به سایت کانون بازنشستگی کشوری به آدرس cspf.ir می توانند به تکمیل این فرم اقدام نمایند.

دیگری فرمی تحت عنوان فرم تعهد وراث است که اشخاصی ملزم به تکمیل آن هستند که، وظیفه بگیر وارث خود می باشند و از آنجا که تنها یکنفر از وراث می تواند برای دریافت این وام، درخواست دهد سایر وراث موظف هستند از طریق این فرم رضایت خود را مبنی بر دریافت این وام توسط یکی از وراث اعلام نمایند./هیوا

اعلام اقساط وام ضروری بازنشستگان کشوری

براساس تفاهمنامه صندوق بازنشستگی با یکی از بانک‌های عامل، تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی ضروری بازنشستگان کشوری برای بازنشستگان این صندوق درنظر گرفته شده است.

برهمین اساس ۹ مردادماه امسال برای ۵۲ هزار نفر از بازنشستگان و وظیفه‌بگیران واجد شرایط این رقم واریز شد.

وام ضروری بازنشستگان کشوری همراه با سایر تسهیلات مالی از جمله وام ازدواج فرزندان و وام حمپاد، یکی از خدمات رفاهی و تسهیلات مالی صندوق بازنشستگی کشوری است که برای کمک به بهبود معیشت بازنشستگان به صورت ماهانه پرداخت می‌شود. این تسهیلات به مبلغ ۳۰ میلیون تومان با کارمزد سالانه ۴ درصد پرداخت شده است.

​با افزایش مدت زمان پرداخت اقساط وام ۳۰میلیون تومانی، مبلغ قسط وام ضروری بازنشستگان کشوری هر ماه ۵۵۰هزار تومان است.

براساس این گزارش در ۴ ماهه نخست سال جاری ۴ همت تسهیلات به بازنشستگان کشوری پرداخت شده است و برای امسال ۱۸همت جهت پرداخت وام ضروری اختصاص داده شده است./شرق

چهار برابر شدن وام‌های قرض‌الحسنه نسبت به قبل

وام‌های قرض‌الحسنه نسبت به قبل چهار برابر شده و میزان مطالبات معوق به کمترین میزان به ۰.۳ درصد رسیده است. تعداد بانک‌های زیان‌ده نیز از پنج بانک به یک بانک کاهش یافته است.

پیش از دولت سیزدهم تقریبا با شرایط بی‌دولتی در بخش مدیریت دارایی‌ها مواجه بودیم، در حوزه انضباط مالی خزانه، تا پیش از دولت سیزدهم کنترل موثری بر عملکرد مالی وزارتخانه‌ها و شرکت‌های دولتی نداشتیم. ابزارهایی که طراحی شده بود نصفه و نیمه اجرا می‌شدند و پروژه‌های نظارت مالی به درجه تکمیل نرسیده بود.

پول‌ها در حساب وزارتخانه رسوب می‌کرد و علیرغم اولویت‌های دولت، خرج بخش‌های دیگر می‌شد.

علاوه بر این شرکت‌هایی در زیرمجموعه برخی وزارتخانه‌ها وجود داشت که حتی وزیر آن دستگاه از وجود این شرکت‌ها بی‌خبر بود چه برسد که هیات‌مدیره و نظارت مالی برای آن تعریف کند! ضمن اینکه در بخش املاک و مستغلات دولت، نیمی از دارایی‌ها در سامانه های رسمی شناخته شده نبود!

همچنین بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامه جدید به بانک‌های عامل، اعلام کرد: “با توجه به محدودیت منابع قرض الحسنه شبکه بانکی کشور و رعایت عدالت اجتماعی، امکان دریافت مجدد تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی توسط یک فرد (حتی با ارائه طرح جدید) وجود ندارد.

ضمنا در صورت افزایش سقف فردی تسهیلات مزبور در سال های آتی، دریافت مابه التفاوت تسهیلات قبلی (با معرفی همان نهاد حمایتی و یا سایر نهادها) میسر نمی باشد.”

در سال جاری سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی ۱۵۰۰ میلیون ریال و سقف کارفرمایی به ازای بکارگیری تعداد افراد مددجو متناسب با سقف فردی حداکثر تا ۴۰۰۰۰ میلیون ریال و مدت بازپرداخت تسهیلات موصوف ۷ سال می باشد.

طبق اعلام قبلی بانک مرکزی، سقف فردی تسهیلات برای رسته‌های اعلامی مدنظر دستگاه‌های ذی‌نفع در صورت تایید رسته های شغلی توسط کمیسیون های پولی و اعتباری بانک مرکزی، ۳۰۰۰ میلیون ریال و سقف جمعی این رسته‌ها ۴۰ درصد از کل منابع اختصاص یافته به دستگاه تعیین شود.

وام خود اشتغالی برای کسانی است که دنبال راه‌اندازی کسب‌وکار خودشان هستند و ایده‌ای در سر دارند. اگر شما هم جزو این گروه هستید، می‌توانید وام آنلاین و یا تسهیلات خود اشتغالی بگیرید و کارتان را شروع کنید. در این مقاله درباره‌ی شرایط دریافت وام خوداشتغالی صحبت می‌کنیم و اطلاعات کامل این وام را در اختیار شما می‌گذاریم./گسترش نیوز

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط